reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Mamakulka aż mój się martwić zaczął bo dzwonił a ja dzwonki wyciszone i komar hahaha ale ze Marysia tez tyle spała hahaha

Ja marudzilam wczoraj[emoji14]
Dzisiaj mogę was popodnosic na duchu. .. tzn Kulcia tobie to nic nie mogę poradzić jak prysznice, ewentualnie oklady chlodne na biodra i piłkę bo jak już pisałam kiedyś u ciebie teraz to wszystko normalne bo to juz koncóweczka :)

Nadziejka stopy mocz sobie co dwa dni w ciepłej wodzie z solą i naeilzaj dużo dużo. Sama widzę ze mam problem ze skórą na stopach ale robią mi się takie suche łuszczace się punkty i normalnie dziury. Mam takie miejsca dwa. Z Marysia miałam jedno ale pękala mi skóra do krwi :(
To chyba tez sprawka hormonów. ..

Kulcia ty stópki tez mocz...

Ja sobie dodatkowo scieram drobnym pumeksem i peeling robię. .. ale nie każdy z tego co wiem uznaje ścieranie wiec wedle uznania.

♡ 26 ♡ Tymon ♡

reklama
Nadziejka co do kawy to ja pije z jednej łyżeczki z mlekiem i czasami dwie dziennie. W pierwszym trymestrze nie piłam w ogóle bo mnie mdlilo od zapachu[emoji14]A w pierwszej ciąży piłam nałogowo po 5dziennie ale takich jak teraz nie mocnych i z mlekiem :)

♡ 26 ♡ Tymon ♡

Ja pije odkąd ciśnienie mam niskie ale taka z jednego ziarenka. Mam ekspres to sobie ustawiam najmniejsza i najsłabsza i samo mleko do tego.

Dzisiaj sobie wymocze stopersy, mam nadzieję że pomoże.

Aaa super patent na stopy to sól himalajska różowa.

Ignaś 35 tc [emoji173]

Życiowa mi nawet pumeks nie pomaga haha ;p scieram czasami 2 razy dziennie i dupeczka ;p az sie takie płaskie zrobiły te pięty jakies kwadratowe kurde ;p
Kurde nie chce mi sie tych wszystkich ubranek prasowac nooo ;p

[emoji170][emoji179]Filipek , 30 tydzień[emoji179][emoji170]

Ja dzis zaryzykuje kawe z mlekiem.

Nadziejka apetyt Ci dopisuje. Ja zauwazylam, ze po arbuzie bardzo rozwala mi brzuch, jestem pelna i nie moge chodzic. A do stop to kup sobie taki pumeks z dluga raczka [emoji6]

Kulcia wierz mi ze ja najchetniej tez bym nie spala. Tylko sie czlowiek umeczy.

Zyciowa masz dryg do spania no no[emoji1] a nie boli Cie głowa od tego dlugiego snu?

[emoji173]Madzia 31 tydzień[emoji177]

Mnie nic nie bolało jak tak spałam : ) ach co za czasy były heheh.

Mówię Wam wymoczcie w soli himalajskiej bo to cuda działa.

Ignaś 35 tc [emoji173]

A no na apetyt niestety nie narzekam haha ;p
Mam i ta tarke do pięt z długą rączką,ale ona już trzeć nie chce wcale haha ;p
Nie wiem czy u mnie w sklepach bedzie ta sol ;p ale popytam jak bede ;p

[emoji170][emoji179]Filipek , 30 tydzień[emoji179][emoji170]

No ale jesteśmy Marudy [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1] dobrze ze nie czyta tego żaden facet [emoji31][emoji379][emoji378] [emoji179][emoji873][emoji173]️

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195]. 31 TC

W każdym spożywczym. W lewiatan na przykład są. 2.50 za 300 gram. Wsypujesz 3 łyżki do wody ale woda ma być do 36 stopni.

Ignaś 35 tc [emoji173]

reklama
KasiaMarysia no właśnie nie boli :) kiedyś bym w życiu tyle spać nie mogła[emoji14]Najwidoczniej taką potrzebę miał mój organizm.
Ale trochę już działam żeby dnia nie stracić. Kuchnia sprzatnieta i kibelek i łazienka :)

Wczoraj mieliśmy leniuchowy dzień wiec łóżko w salonie rozłożone żeby można było leżeć przed tv[emoji14]ale chyba go nie będę ruszała bo wygodniej jest się tak położyć[emoji14]

♡ 26 ♡ Tymon ♡

Do góry