reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Mój ostatnio też raczej ciągle wyczuwalny. Może jest długi i przez sen się też rusza. W końcu są takie wierci pięty nie ?

;)

Sancia to Twoje paziksy? Nieźle!

Ja wstałam z obolałym lewym nogiem. Nie boli wiec nie urywam ale jednak jest jie fajnie. Jest taka zmeczona ta noga. Po prpstu pół nocy spałam w jednej pozycji. Cycki mnie bolą tak ze zaraz wybuchna.

Ignaś 35 tc [emoji173]

reklama
Dzien dobry.

Matko co za noc, spalam z mama. Kazala mi spac od sciany, tam materac wygnieciony jeny...w dodatku od 16 do 20 caly czas chodzilam i mala chyba spala. Malo sie rusza, wykonczy mnie to dziecko. Ciagle bym plakala, po prostu brak mi sil.

India mam nadzieje ze dzis nie zasnelas w drodze do pracy.

Sancia ladne pazurki, co to za lakier?

Nadziejka ja to nic jeszcze nie mam uprane[emoji17]

Kulcia moze sprobuj sobie cos miedzy nogi wlozyc do snu.

[emoji173]Madzia 31 tydzień[emoji177]

Ja uprałam z nudów ale szczerze Ci powiem ,ze juz mi sie odechciewa tego prasowania . Nie sądziłam ,ze mam tyle ubranek . I juz chyba nic nie bede dokupowala ;p boze drogi nienawidze prasowac.

[emoji170][emoji179]Filipek , 30 tydzień[emoji179][emoji170]

Kurde ja to przezywam ze moje nie spi wcale A Ty Kasiu ze znowu za czesto spi. Pewnie bedziesz miala grzeczna dziewuszke ;)

Mi normalnie pod moim ciezarem piety sie takie twarde zrobily bola mnie okropnie jak chodze. A jak wstaje z lozka jak troche poleze to tak jakby mnie ktos kijem zlał tak mi dokucza wszystko.

Hej o jaaaa pospalam .. 12 godzin hehe szoczek[emoji14]Dopiero śniadanie jemy z Marysia :)

Chłodniej chyba troszkę dzisiaj i bardzo mnie to cieszy :) niech już do końca lata nie będzie upałów[emoji14]

♡ 26 ♡ Tymon ♡

Kurde forum nam się zmienia w marudownie :D każda pisze swoje dolegliwości[emoji14]

KasiuMarysiu spanie jest okropne.

Nadziejka moje pięty tez jak skóra rekina i od tego mnie pieką .

Życiowa no to masz jak ja . Ja spałam wcześniej po 12-14 h a teraz najchętniej bym nie spala.

Ignaś 35 tc [emoji173]

reklama
Haha jajca normalnie konkretne marudy ;p
Ale sie objadłam czereśni,arbuza,loda i kabaczki aż mnie brzuch boli z przejedzenia.
Ja przed ciaza kawy pic nie musialam wcale a teraz jest dla mnie taka pyszna ,a boje sie pic ja troche no ale slaba sobie robie.

Do góry