reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Życiowa mi nawet pumeks nie pomaga haha ;p scieram czasami 2 razy dziennie i dupeczka ;p az sie takie płaskie zrobiły te pięty jakies kwadratowe kurde ;p
Kurde nie chce mi sie tych wszystkich ubranek prasowac nooo ;p

[emoji170][emoji179]Filipek , 30 tydzień[emoji179][emoji170]
Kurcze, jak tak czytam to sie zastanwiam.czy juz nie uprac swoich i uprasowac poki na chodzie jestem. Tez nie lubie prasowania, ale dzieciece mi sie lepiej prasuje niz moje czy M.
Ja jeszcze mam o tyle dobrze, ze jakbym tak ladnie mojego poprosila to pewnie zrobi to za mnie, ale szkoda mi wylorzystywac faceta skoro niedlugo i tak bede w domu

[emoji209] Adrianka [emoji307] 27 tc
+ 6,8 kg

reklama
India ja mam podobny tok myślenia z praniem i prasowaniem. .. ale w sumie myślę czy by na wrzesień nie zostawić tego bo może być chłodniej. .. ale bije się z myślami bo jak będą upały nadal to w ogóle nie dam rady... a tak będę miała gotowe w workach strunowych żeby świeże było. .. aaa sama nie wiem już[emoji14]

♡ 26 ♡ Tymon ♡

No wlasnie mi sie jeszcze za wczesnie wydaje :-) tez bym we wrzesniu wolala

[emoji209] Adrianka [emoji307] 27 tc
+ 6,8 kg

No ja czekałam na komodę i powiem Wam , że prasowanie faktycznie nie jest fajne teraz :) bol pleców najgorszy mimo , że robię to na siedząco.

Kolejna sierpniowka rozpakowana :) juz trzecia.

Ignaś 35 tc [emoji173]

Kulcia ja staram się brać przykład z twoich doświadczeń właśnie ;)

A co czujesz jak czytasz ze kolejna rozpakowana? Oblatuje cie strach czy raczej czujesz pozytywne emocje?

Życzę wszystkim wcześniej urodzonym dzieciaczkom dużo zdrówka :)

♡ 26 ♡ Tymon ♡

Raczej już teraz pozytywne emocje. Juz taki etap , że dzidziuś będzie ok. Ta dziewczyna z porodowki jeszcze pisała do nas hehe ze po lewatywie i skacze na piłce i skurcze co 3 minuty wiec poród miała fajowy a to buduje :) szybko się udało. Rano kolo 10 pisała a o 13 juz Leo na świecie. Także spoko.

Ja bym chciała na meza doczekać :)

Ignaś 35 tc [emoji173]

reklama
Mamakulcia to zacisnij nogi[emoji14]a kiedy twój mężu wraca?

Ja też tak miałam na początku :) chodziłam żartowałam tu piłeczka tu masaż. .. do momentu aż mi wody odeszły. .. :(

A w ogóle to śniło mi się że przed datą cc dostałam skurczy i szłam na piechotę do szpitala i odeszły mi wody i wchodzę na ip i mówię że kurde lipa trochę bo pomocze im podłogi i śmiech. Wzięli mnie na porodowke a tam magiczne 8cm rozwarcia. .. i urodziłam sn ale się obudzialam...
Chciałabym tak szczerze moc urodzić naturalnie... naprawdę. Chyba hormony mi szaleją pod tym względem bo aż mi się płakać chce jak pomyślę o cesarce chociaż wiem ze to nie moje widzimisię a dla dobra małego taka decyzja...
Ach to było parę dni temu ten sen ale teraz jakiś mi się wyklarowal. .. ogólnie mało śnie co jest dziwne u mnie ...

♡ 26 ♡ Tymon ♡

Do góry