reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Kulka malo książkowo ciekaw ile ja przytyje
Narazie jak mnie ważyła polozna to jeszcze kilo schudłam obecnie mam 56 kg
Ale jem tak samo jak przed ciążą nie mam żadnych zachcianek w ogóle
Smarować brzuch w razie w czy nie trzeba jak nic nie ma? Mam oliwke ale nie wiem czy ona cos daje:p

reklama
Kulka zaczęłam oprócz sokow pic wode niegazowana tak jak Ty kurde niezbyt mi to idzie pije bo pije wczoraj sobie rozcienczylam pół szklanki z kompotem bo sama mi nie smakuje:(
Ale mówiłaś ze dobra dla dzidzi

Ja zaczelam smarowac od poczatku ,ale wiedzialam ze jestem skazana na rozstepy.
A wczoraj mi kolezanka pokazala brzuch jaki ma bo w ciazy przytyla 35 kg bo miala zatrucie ciazowe czy cos. Matko boska nawet na necie nie ma takich strasznych zdjec . Nirmalnie na 4-5 cm takie pasy grube jakby ktos jej skore powycinal.

[emoji170][emoji179]Filipek , 29 tydzień[emoji179][emoji170]

Ale odstawilam czekolade, chrupki tez minimum takze trzymajcie kciuki zeby waga spadla. Ciotka jak mnie zobaczyla to pytala czy napewno w tym roku rodze[emoji12]

[emoji173]Madzia 30 tydzień[emoji177]

Ja teraz patrze co jem zdrowo bardzo
Duzo warzyw owoców soków:)
Ale jak mam ochotę nieraz na coś niezdrowego to sobie zjem:p
Dzisiaj najadlam sie malinek z krzaka a jutro sobie mam zamiar kupić czereśnie:) i poluje na jagodki:p
Widziałam takie rozstępy u znajomej przerazilam się one same schodzą czy zostają?
Kupie sobie chyba cos na roztepy zapobiegawczo ale jak mówicie jak maja wyjsc to i tak wyjda
A kiedyś ktos mi powiedział ze sa dziedziczne mama nie miała ale nie wiem czy w to wierzyć:p

Ja mam takie na 2 cm.

Ola wodę trzeba pić sama ja nie ogarniam jak może nie smakować ;D przecież to woda no ;D

Ma zabezpieczenia. Takie nóżki :)

Ignaś 35 tc [emoji173]

Na mnie nic nie działało oprócz bi-Oil , a rozstępy mam po pierwszej ciazy w dole brzucha . Normalnie sa małe białe ale teraz sie rozciągly W drugiej nowych nie miałam i teraz tez nie . Smaruje 2x dziennie po porannym i wieczornym prysznicu .

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195]. 31 TC

reklama
Oliwka starczy czy zakupić jakis specyfik dla mam?:)
Wypilam koper włoski bo taki dziwny brzuch mam dzisiaj nie wiem czy nospy nie wziąć

Do góry