reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Życiowa wiem że muszę lekarza słuchać ;)
Do tej pory też się oszczędzałam, dużo leżałam itp.
India są busy, tylko nie do końca wiem gdzie ;p po brata zadzwonię najwyżej niech się wyrwie z pracy na trochę. To niby 20 kilometrów tylko ;)

reklama
Życiowa wiem że muszę lekarza słuchać ;)
Do tej pory też się oszczędzałam, dużo leżałam itp.
India są busy, tylko nie do końca wiem gdzie ;p po brata zadzwonię najwyżej niech się wyrwie z pracy na trochę. To niby 20 kilometrów tylko ;)
Musi sie jakis sposob znalezc ;-) przypomnij mi gdzie mieszkasz?

[emoji209] Adrianka [emoji173][emoji173] 25 tc

Nuskaaa ja pamietam jak w 14 tyg lezalam. Po 5 mnie budzili na badanie moczu i cisnienie mierzyla. A glodna bylam ze szok, nie jadlam nic szpitalnego. Jesli masz jakies pieniadze to powinien sklepik byc .

[emoji173]Madzia 29 tydzień[emoji177]

Nuska to gdzie w szpitalu lezysz kochana? Na pewno będzie spoko. Trafiłaś na weekand to ciężko ich przycisnąć ale jutro rano będzie badanko i będzie ok.

KasiaMarysia w biedronce kupilam. One świecą ale nie są do kontaktu. Na baterie. Na allegro za 40 zeta dostaniesz.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczynki :-)
Ni pisze duzo bo poprostu nie mam czasu , ale czytam .. Wczoraj bawiłam cały dzien małego szwagierki a upały 35•jeszcze płakał na ręce ciagle chciał :-( ... Dziś troche prania zrobię moj pojechał robić remonty mieszkania z ojcem wsiol córkę , a ja z synkiem w domu , i chyba tu zostaniemy , biedak misi siedzieć w domu przezemnie a poszedł by na basen lub plaże , ale sie boje ....
Nuska - kochana nie martw sie nic słuchaj lekarzy i lez!
Kasia- bidulko dalej w tym szpitalu ?? Gorączka i upał do tego No masakra ;-(
KulCia życiowa KasiaMarysia india - buziaczki , muszę jeszcze nadrobić co tam pisaliście ... Jakie plany na dziś macie ? [emoji179][emoji295]️[emoji484][emoji179][emoji295]️[emoji484][emoji179][emoji295]️[emoji484][emoji179][emoji295]️[emoji484][emoji179][emoji295]️[emoji484][emoji179][emoji295]️

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195]30 TC

OlaMagda :* spoko nadrobisz :)

Ja mam plan posiedzieć z mężem , ugotować obiad jakiś i lenistwo. Nie mamy nic do roboty szalonego wiec można się lenic. :D

Igi 34 tc [emoji173]

reklama
Witam dziewuszki;)
Myśmy na śniadanko zjedli kabaczki smazone i po lodzie ;)
Gorąc taki ,że wysiedzieć się nie da normalnie. Ide zaraz do mamuśki po sałate i szczypiorek i bede robila na obiad kotleciki sojowe i mlode ziemniaczki .
Burze maja byc z gradem u nas kurde az sie boje . A festyny u mnie dzisiaj same w okolicach .;p

[emoji177]Filipek, 28 tydzień[emoji177]

Do góry