reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ja się zawsze boję , że mi grad samochody zniszczy :(

U mnie chłodno powiem Wam. 16 stopni :D

Nadziejka zapisałas się do grupy?

Igi 34 tc [emoji173]

reklama
Kulcia we lwówku śl. mój gin tu pracuje na codzień (chyba nawet jest ordynatorem oddziału) a u mnie w mieście przyjmuje prywatnie.
Inni ginekolodzy w moim mieście według mnie nie są godni zaufania i tylko kasę by chcieli wyciągnąć. A mój gin "przeżywa" ciążę razem z pacjentka ;p
I od razu reaguje jak coś się dzieje ;)

No to jesteś rzut beretem ode mnie ;) będziesz tam rodzic? Ja nawet nie wiedziałam , że tam jest szpital xD

No ginekologa trzeba czuć. Ja pisałam już , że byłam u kilka i na nfz I prywatnie i nie mogłam się przekonać. Miałam wciąż wrażenie, że coś ukrywają hehe

Igi 34 tc [emoji173]

Dziewczyny rozplywam sie sie...

OlaMagda ,a masz dmuchany basen? Jesli masz mozliwosc to byscie mogli sie razem popluskac [emoji3][emoji5]
Juz ubranka dla Milusi pierzesz???
Moje plany? Hymm myslalam ze Pawel przyjedzie ale jest tak goraco ze nie mam sumienia go ciagnac, ja tez ledwo zyje.

Nuskaaa bedzie dobrze:) wazne ze ufasz lekarzowi,a nie tak jak ja.

Kulcia musze zamowic, piekne sa.

Wlasnie patrze na pytania z prawka ii masakra.

[emoji173]Madzia 29 tydzień[emoji177]

Robisz prawo jazdy?

My sie topimy na dzialce. Juz ledwo zyje.... :-(

[emoji209] Adrianka [emoji173][emoji173] 25 tc

A u mnie jest dziś super :) słońca nie ma[emoji14]temp znośna. .. nawet wiaterk sobie dmucha czasami :D
Bardzo dobrze zważywszy na to ze musimy posprzątać po wczorajszym kladzeniu podłogi u małej[emoji14]jeszcze troszkę dużego pokoju i sypialnia i będzie git ;)

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

Laski to zapraszam do Karpacza! U mnie chłodno wręcz, na spacer z psem jak poszłam to żałowałam, że nie wzięłam bluzy :)

Ja zabralam się za gotowanie obiadu - botwina :)

W tle leci po raz 283737 Still Alice[emoji14]

Igi 34 tc [emoji173]

Kulcia niestety tu kilka lat temu zlikwidowali porodówke i to jest jedyny minus ze mój gin porodu mi nie odbierze ;/
Będę musiała o tym pomyśleć bo u nas są zdania podzielone jeśli chodzi o porodówke.
I ja najchętniej bym rodziła gdzie indziej, bo tam naprawdę nie ma żadnego dobrego gina moim zdaniem ;/
A z drugiej strony pytanie czy zdążę dojechać do innego szpitala jak się zacznie i też być te kilka dni w innym mieście eh ale na to mam jeszcze czas ;p
KasiaMarysia kilku ginów w życiu odwiedziłam a do tego nawet zwlekałam z rejestracją ;p
Moja koleżanka mnie zapisała i dlatego do niego trafiłam ;) A o tym że jest dobry mówi też to że mimo że przyjmuje prywatnie i wcale nie tanio to najbliższe wolne terminy są pod koniec lipca i same pozytywne opinie ma i pomógł wielu osobom z mojego otoczenia ;)

KasiaMarysia- my w mieszkaniu jesteśmy , dopiero za 3 tyg sie przeprowadzamy do domu , to bedzie ogród i basen , a teraz na basen chodzę do szwagierki dość często 2km odemnie mieszka No dziś nie poszłam ....
Ubranka juz poparłam milce ale nie wszystkie bo duzo tego , te z walizki do szpitala juz poprane poprasowane ..
Na polu jest 36• w domu mam 22 bo mam klime tyle ze tylko na salon i kuchnie , a w pokojach juz nie , ale mam wszystko pozamykane wietzylam cała noc do 6h rano i pozamykalam okna i rolety .
Zaraz z małym będziemy jesc obiad a mąż z córka sa na mieszkaniu i malują i remontują , wlasnie dzwonili ze sa w Castoramie i zaraz idą do restauracji z teściem jesc .
[emoji295]️[emoji295]️[emoji295]️[emoji295]️[emoji295]️[emoji295]️[emoji295]️[emoji295]️[emoji295]️[emoji295]️[emoji295]️[emoji484][emoji484][emoji484][emoji484][emoji484][emoji484][emoji484][emoji484][emoji484][emoji484][emoji484][emoji160][emoji160][emoji160][emoji160][emoji160][emoji160][emoji160][emoji160][emoji160][emoji160][emoji160][emoji950][emoji950][emoji950][emoji950][emoji950][emoji950][emoji950][emoji950][emoji950][emoji950][emoji950]

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195]30 TC

reklama
OlaMagda to coraz bliżej do swojego :)

Życiowa pokaż jaka podłoga wyszła piękna :)

Nuska moja ginekolog tez nie odbierze mi porodu. Mnie to nie przeszkadza. I tak jak dyżuru nie będzie mieć prowadzący to przecież nie przyjedzie nie ? :) masz jakieś plany gdzie rodzic w takim razie ?

Ale mi pachnie pietruszka świeża nać na cały dom!

Igi 34 tc [emoji173]

Do góry