reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Życiowa ale brzuszek śliczniutki :)

Nadziejka ale Ci Filipek szaleje :D

India no mega ten wózek w kropeczki ;)

Kasia654 trzymaj się i zdrowiej szybciutko :* kolejny chłopczyk będzie :) miałaś przeczucie czy niespodzianka?

U nas też upały, rozłożyliśmy basen w końcu mnie słońce wzięło ;)

reklama
Dobry wieczór Kochane. Niestety trafiłam dzisiaj do szpitala. zaczęłam plamic i po telefonie do mojego gina kazał jechać do szpitala. I mnie zatrzymali na obserwacji. Badanie miałam i ciąża młodsza niż według ostatniej miesiączki. Według om jest 6t5d a według usg coś koło 5 tygodnia ;(
Dostałam luteine podjezykową i mam leżeć a jutro rano badanie krwi i moczu. Nie wiem czy się bać, czy być dobrej myśli. Oczy już dzisiaj wypłakałam ;/ i jestem szczerze przerażona ;(

Nuska kochana trzymaj się. Nie myśl o najgorszym bo będzie dobrze. Moja ciąża tez była młodsza o tydzień a teraz dwa tygodnie na przód :) Ja miałam krwiaka w 9 tc i zobacz zdrowa ciaza teraz i niedługo poród :* zobaczysz skarbie niedługo Cię wypisza i będzie git.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Nuska kochana nie płacz u mnie była ciąża młodsza o 2 tyg a teraz (24tydzien) termin porodu mi się wyrównał z tym z OM.
Dużo lez i się nie stresuj na zapas :*

Kasiu! A to cholera się przyplatala! Dużo zdrówka . Ja na angine jak nie miałam kaszlu jadłam z zalecenia lody. Bardzo mi pomagały :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Ale mam nadrabiania :(
jestem w szpitalu, mialam wysoka goraczke i nie moglam jej zbic. Okazalo sie ze to angina ropna. Dostaje paracetamol dozylnie ale dopiero dzis poczulam sie lepiej. Jestem pod stala obserwacja ginekologow i z malym wszystko ok. Prawdopodobnie chlopiec :)

Napisane na PMP7079D3G_QUAD w aplikacji Forum BabyBoom
Kasiu, zdrowka kochana :-) dobrze, ze masz opieke. Chlopiec??? Super :-)

[emoji209] Adrianka [emoji173][emoji173] 25 tc

Dziękuję Dziewczyny ;*
Po usg sie trochę uspokoiłam, a teraz znowu gonitwa myśli. Cały czas mam z głowie słowa lekarza, ze zarodek jest bardzo mały i nie da się go zmierzyć i tętno wątpliwe ale mówił ze to za wcześnie i nie wiem już sama, ale chyba jako lekarz się zna na tym.
Ehh może niedługo zasne. To jest ogólnie mój pierwszy pobyt w szpitalu i to mnie dodatkowo stresuje. I nie czuje się w ogóle swobodnie więc chyba będę spać i w spodenkach i w staniku ;/ a jest tu tak gorąco że pot mi dosłownie spływa po twarzy ;/

Nuska!! Trzymaj sie Kochana :* najważniejsze ze jesteś pod obserwacją lekarzy!!

Kasia dla ciebie i maleństwa duuuuzo zdrówka :*

My dzis 3 razy podchodziliśmy do kąpieli w jeziorze :) za pierwszym i drugim razem burza nas przegonila i o 19 podjęliśmy trzecią próbę i sie wykąpaliśmy tzn ja i chrzesniaczka mojego bo Filip nie chcial. I koniec końców i tak tez nas burza wygoniła :)
Teraz się troche ochlodzilo ale i tak jest 20st na dworze

reklama
Dziewczynki trzymajcie sie. Bedzie dobrze [emoji9][emoji173]

A teraz brawa dla mnie. Przecielam palca wiatrakiem. Przewrocil sie a pokrywy nie ma ,wiec go podnioslam uprzednio nie wylaczajac z gniazdka.
1466887948-1d1mld.jpeg

[emoji173]Madzia 29 tydzień[emoji177]

Do góry