reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

No kurde teraz ostatnio łapki na kości biodrowe pakuje wiec spokój mam ale często jak dowalil to ło.

Z dziadkiem rozmawiałam na temat ciąży ( dobry emorytowany ginekolog położnik z wawy to się zna :D ) mówi ze dobrze wyglądam nie ma obrzęków a mały juz bezpieczny. Mówi ze najgorzej urodzić w 32 tygodniu ze względu na układ oddechowy. Ja juz przeskoczylam ta granice wiec jesteśmy bezpieczni :) uff. Generalnie mówił , że już gotowa jestem i patrząc na to jak urosłam mówi , że najprawdopodobniej urodze szybko bez męki :) oby miał rację!

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczęta tak szukam i nie mam gdzie kupic ubranek uzywanych troche bo zawsze to taniej . Moze macie jakies stronki na fb? Albo grupy ? Ze za pobraniem moglyby dziewczyny wyslac czy cos.

[emoji177]Filipek, 28 tydzień[emoji177]

A no tak czuje się gotowa wobec tego. Komodę zaraz będę mieć łóżeczko tez i tyle!

Nadziejka u mnie w mieście jest grupa baby market jelenia góra oraz baby mama jelenia góra i tam sporo można dorwać. Często po 2 - 3 zł albo paczki duże. Wysłać mogłabym ja albo Życiowa jeśli się zgodzi.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Ale mam nadrabiania :(
jestem w szpitalu, mialam wysoka goraczke i nie moglam jej zbic. Okazalo sie ze to angina ropna. Dostaje paracetamol dozylnie ale dopiero dzis poczulam sie lepiej. Jestem pod stala obserwacja ginekologow i z malym wszystko ok. Prawdopodobnie chlopiec :)

Napisane na PMP7079D3G_QUAD w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry