reklama
Nadziejka96
Fanka BB :)
Kurde biedna ;/ bedziesz sie meczyc ;/
[emoji177]Filipek, 28 tydzień[emoji177]
KasiaMarysia23
Dzien dobry.
India nie dobrze, łacze sie z Toba w bolu , bo mi nie wolno czekolady i mleka czyli lodow takze .
Zdrowka dla malego, czopek powinien mu pomoc.
Ania trzymam kciuki[emoji110][emoji110][emoji110]
Zyciowa to chyba nie zalezy od czego czy duzo jesz slodyczy czy nie. Ja jadlam duzo, a wynik w normie.
Cos szaleja te Wasze chlopaki[emoji4]
Ja dostalam diete zero jaj, mleka, czekolady, truskawek ,malin,orzechow,ryb i pomidorow.... Ale podejrzewam ,ze to nie uczulenie...
[emoji173]Madzia 29 tydzień[emoji177]
India nie dobrze, łacze sie z Toba w bolu , bo mi nie wolno czekolady i mleka czyli lodow takze .
Zdrowka dla malego, czopek powinien mu pomoc.
Ania trzymam kciuki[emoji110][emoji110][emoji110]
Zyciowa to chyba nie zalezy od czego czy duzo jesz slodyczy czy nie. Ja jadlam duzo, a wynik w normie.
Cos szaleja te Wasze chlopaki[emoji4]
Ja dostalam diete zero jaj, mleka, czekolady, truskawek ,malin,orzechow,ryb i pomidorow.... Ale podejrzewam ,ze to nie uczulenie...
[emoji173]Madzia 29 tydzień[emoji177]
OlaMagda09
India- biedulko , i jak to jest z tym cukrem ? Mierzy sie codziennie ??
Biedny radziu :-(
Ja mam twardy brzuch od rana , jeszcze mnie boli tak na troche nad pępkiem po prawo , juz mam dość i jeszcze te upały :-(
Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195]30 TC
Biedny radziu :-(
Ja mam twardy brzuch od rana , jeszcze mnie boli tak na troche nad pępkiem po prawo , juz mam dość i jeszcze te upały :-(
Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195]30 TC
Mamakulka
India teraz chyba od takiego wyniku nie ogłaszają cukrzycy. Wydaje mi się , że to stan przecukrzycowy hehe ja mam podwyższony nie przekraczający po 1h . Twój na czczo jest bardzo dobry. Nie martw się na zapas. Może tylko będziesz musiała pilnować .
Igi [emoji173]33 tc
Igi [emoji173]33 tc
India9
Zobaczymy w poniedzialek po wizycie co powie, ale wg PTD od 153.juz klasyfikuja jako cukrzyca ciazowa. Mowie, wtedy mialam o 1 przekroczona i tez juz bylam cukrzyczka ciazowa.
Ja sie cieszylam, ze normy wieksze, a tutaj i cukier wyzszy oby do poniedzialku
Radek sobie noie da czopka zaaplikowac, ale wlasnie poganl.do wc, moze go jabluszka ruszyly
[emoji209] Adrianka [emoji173][emoji173] 25 tc
Ja sie cieszylam, ze normy wieksze, a tutaj i cukier wyzszy oby do poniedzialku
Radek sobie noie da czopka zaaplikowac, ale wlasnie poganl.do wc, moze go jabluszka ruszyly
[emoji209] Adrianka [emoji173][emoji173] 25 tc
reklama
Nadziejka96
Bidulko Ty ;*
Chciałam sobie zamówić lozeczko biale juz ze wszystkim posciela materacem ochraniaczem i w ogole a tam czytam ze dopiero za miesiac by bylo bo oni sami szyja posciel i w ogole i jestem zla kurde bo ja chcialam juz ale z drugiej strony tak mysle na co mi teraz za miesiac to akurat bedzie nie? Nie wiem co robic kurde.
Chciałam sobie zamówić lozeczko biale juz ze wszystkim posciela materacem ochraniaczem i w ogole a tam czytam ze dopiero za miesiac by bylo bo oni sami szyja posciel i w ogole i jestem zla kurde bo ja chcialam juz ale z drugiej strony tak mysle na co mi teraz za miesiac to akurat bedzie nie? Nie wiem co robic kurde.