reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Nooooooo tylu pysznych rzeczy nie wloze do ryjka :-) hehe

Jakos przezyje, jesli insuliny mi nie dadza... I nir bede musiala.sie.po poradniach bujac

[emoji209] Adrianka [emoji173][emoji173] 25 tc

Kuzynka miala taka silna cukrzyce w ciazy ze mogla pic wode (porcja dzienna) 2 kromki ciemnego chleba 2 plasterkk szynki, jeden ziemniak i cos tam jeszcze. W ciazy przytyla mlze 1kg a ma,y moal 4100 g

9 tc [emoji307]

Dzien dobry.

India nie dobrze, łacze sie z Toba w bolu , bo mi nie wolno czekolady i mleka czyli lodow takze .
Zdrowka dla malego, czopek powinien mu pomoc.

Ania trzymam kciuki[emoji110][emoji110][emoji110]

Zyciowa to chyba nie zalezy od czego czy duzo jesz slodyczy czy nie. Ja jadlam duzo, a wynik w normie.

Cos szaleja te Wasze chlopaki[emoji4]

Ja dostalam diete zero jaj, mleka, czekolady, truskawek ,malin,orzechow,ryb i pomidorow.... Ale podejrzewam ,ze to nie uczulenie...

[emoji173]Madzia 29 tydzień[emoji177]

India- biedulko , i jak to jest z tym cukrem ? Mierzy sie codziennie ??
Biedny radziu :-(
Ja mam twardy brzuch od rana , jeszcze mnie boli tak na troche nad pępkiem po prawo , juz mam dość i jeszcze te upały :-(

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195]30 TC

India teraz chyba od takiego wyniku nie ogłaszają cukrzycy. Wydaje mi się , że to stan przecukrzycowy hehe ja mam podwyższony nie przekraczający po 1h . Twój na czczo jest bardzo dobry. Nie martw się na zapas. Może tylko będziesz musiała pilnować .

Igi [emoji173]33 tc

Zobaczymy w poniedzialek po wizycie co powie, ale wg PTD od 153.juz klasyfikuja jako cukrzyca ciazowa. Mowie, wtedy mialam o 1 przekroczona i tez juz bylam cukrzyczka ciazowa.
Ja sie cieszylam, ze normy wieksze, a tutaj i cukier wyzszy :p oby do poniedzialku

Radek sobie noie da czopka zaaplikowac, ale wlasnie poganl.do wc, moze go jabluszka ruszyly

[emoji209] Adrianka [emoji173][emoji173] 25 tc

reklama
Bidulko Ty ;*
Chciałam sobie zamówić lozeczko biale juz ze wszystkim posciela materacem ochraniaczem i w ogole a tam czytam ze dopiero za miesiac by bylo bo oni sami szyja posciel i w ogole i jestem zla kurde bo ja chcialam juz ale z drugiej strony tak mysle na co mi teraz za miesiac to akurat bedzie nie? Nie wiem co robic kurde.

[emoji177]Filipek, 28 tydzień[emoji177]

Do góry