reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Weźcie mnie nie straszcie z tym cukrem ze to aż takie diety potrzebne bo ja bym z głodu umarła chyba... ja planuje iść w poniedziałek na te wyniki bo akurat będę miała z kim mała zostawić. Musze dzisiaj mojemu powiedzieć żeby kupił mi glukozę i pojemniczek bo zawsze planuje kupić więcej a nigdy mi nie wychodzi[emoji14]
Kasia Marysia jak nie uczulenie to co?
Ja w pierwszej ciąży dostałam reakcji alergicznej krzyżowej na leki ooo matko jakie to było okropne. .. całe ciało mnie swedzialo i byłam calutka wysypana i to z minuty na minutę coraz bardziej. .. od razu sterydy mi podawali dożylnie :( nie życzę nikomu.

A już jutro zacznie się sagi u mnie bo będzie kladziona podłoga u Mary w pokoju. .. mam nadzieje ze jakiegoś dużego bałaganu to nie spowoduje[emoji14]

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

O ile sie wyrobia z tym za miesiac.
Ale bedziesz miala jeszcze troche czasu do terminu... Jesli Ci sie tak bardzo podoba to bierz :-) nie bedzie Ci zagracalo teraz miesjca

[emoji209] Adrianka [emoji173][emoji173] 25 tc

Kulcia u mnie na wrzesniowkach jest kilka dziewczyn skodkich ktorym tez nie wiele przekraczala normy.

India odpoczywaj sobie:)

[emoji173]Madzia 29 tydzień[emoji177]

India no to współczuję kochana mocno :*

Nadziejka ja bym zamówiła i poczekala przecież nie musisz mieć już łóżeczka ;) moje jeszcze złożone hehe

Jutro moja komoda przyjedzie i wanienka z Ikei <3 będę prac ciuszki za chwile i w piątek zamówię materac oraz resztę stafu i juz :D

Igi [emoji173]33 tc

Zyciowa cholera wie od czego to, zaluje ze tych prob nie zrobilam.

Nadziejko zamawiaj bez wahania:)

Kulcia a Ty masz nowe lozeczko?

[emoji173]Madzia 29 tydzień[emoji177]

reklama
To chyba zamowie jak tak mowicie ;p tylko musze mojemu pokazac bo on nawet nie widzial jeszcze i nie wiem jaka posciel wybrac ;p
Tam czytalam komentarze ze przychodzily po 21 dniach a czasami po 30 ale ja juz licze ta dluzsza opcje i w sumie macie racje po co mi wczesniej to lozeczko ma sie kurzyc i miejsce zajmowac. ;)
Zyciowa oj nie nastawiaj sie na to ze mozesz miec cukrzyce miejmy nadzieje ze nie;)
Zrobilam wczoraj to zamowienie w aptece jeszcze i pomalu jestem coraz bardziej gotowa;)

[emoji177]Filipek, 28 tydzień[emoji177]

Do góry