reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Super ta tabelka!

Kurde laski dlaczego mnie nie męczą te upały i nic mi się nie dzieje? Wszystkie na sierpniowkach piszą o dolegliwościach a mi nic nie jest.

Byłam na dalekim spacerku z psem później posiedzialam sobie na ławeczce odkryłam blisko domu pepco i jestem zadowolona :)

Igi [emoji173]33 tc

reklama
Kulka ja wiem ze ja jestem daleko za Toba ale mnie tez w ogóle nie męczą te upały a wręcz lubię sobie posiedzieć na słoneczku. Dzis mi sie do pracy nie chciało jechac bo chetnie bym zostala na ogrodzie :)
Może to wynika z tego ze ja ogólnie lubię słońce i ciepła pogodę?? I może Ty też?? Innego pomysłu nie mam :D

Hello. My dzisiaj w domu zostajemy, Radka.boli brzuch, nie moze sie zalatwic w toalecie...
Ja odrazu zobacze jak moje podwozie bedzie sie sprawowalo.

[emoji209] Adrianka [emoji173][emoji173] 25 tc

Nuska, super tabelka. :-) [emoji106]
Viola, macie juz wstepnie wybrane imiona?

Ja jeszcze jakos znosze, przeszkadza mi plytki oddech tylko no i ostatnio to spojenie. Ale mimo mojej milosci do upalow marzy mi sie temp. 21-22 st.

Generalnie upałów nienawidzę, będąc w Chorwacji mnie szlag trafiał. W pl tez mnie meczyly a teraz na szczęście odpukac mnie nie męczą. Także się ciesze.

O India a co Radziowi? :(

Igi [emoji173]33 tc

A mój syn wczoraj tak kopał , że poduszka ciążowa mi halasowala. Normalnie naparzal tymi syriuszami i mówię do męża weź sobie zobacz a ten no nie czuje i tak z 5 minut ja nerwy i mówię no jak możesz nie czuć co Ty masz k bezwładności w ręce no weź nie czujesz ? Potem mi się po chwili przyznał , że mnie wkreca i czuje przecież no :D

Igi [emoji173]33 tc

reklama
India no ja bym chciała Amelke :D i ostatnio powiedziałam mojemu ze on w sumie miał końcowe zdanie przy Filipie wiec jak przy malej :) no ale to jeszcze tak na 100% pewne nie jest ;)
Zdrówka do Radzia. A Filip dzis od rana mowi o baseniku i juz mama dzwoniła ze zjedzą śniadanie i idą na ogród

Do góry