reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Hej tu Olcia21 kurde chciałam się teraz zalogować i wpisuje hasło co zawsze i mi nie wchodzi chciałam przypomnieć myślałam ze moje haslo bede miala a oni mi login zmienili:/

Ewcia serduszko mnie boli jak sobie o Tobie pomyślę nie wyobrazam sobie
:(ale widocznie tak miało byc może serduszko było slabe albo jakas wada genetyczna robilas sobie badania ciazowe na toksoplazmoze itp? dasz rade dla tego Aniolka na gorze i musisz byc silna bo niedługo będzie Ci pięknie brzuszek rosnala ze zdrowa dzidzia trzymaj się :)
Dziewczyny szykujecie się jakoś na te 36 stopni co ma być?
Dorwalam dzisiaj czereśnie i maliny tak się najadlam :D
MalaMi z czego ta infekcja?
Kurcze szkoda wrócą Wam kase?
Ja tez odbierałam mocz dzisiaj i wszystko ok
Kasiu na ten etap ciąży 10,6 to dobrze tak:)?
Ja będę teraz robić morfologie ostatnio mialam 13 ciekawe czy cos spadło
Moja mama jak miala 9 czy mniej ze mna czy coś takiego to ja ginekolog chciał do szpitala położyć bo anemia to pila literami soki z burka to piękna miala:)
Hmm co tu jeszcze czytałam Was trochę
Jutro mam wizytę przełożona na 15 dzwonili czy się zgadzam trochę późno ale lekarz ma jakieś pilne wyjście

Nusia popraw w tabelce bo mi idzie juz 16 tydzień:)

Dzisiaj dostalam powera okna mylam u siebie w pokoju i ogarnelam w domu podlogi pomylam w centralnym napalilam trochę sie zmeczylam :p
A ponoć nie można okien myc w ciąży
Jest tu ktoo?
Jutro ide do położnej :)

Ostatnia edycja:
reklama
Olcia tez staram sobie tak tlumaczyc, ze dzidzius mogl miec bardzo powazna wade i przez to nie dal rady. I ze lepiej teraz niz pozniej. Ale i tak cholernie boli a widoku tych malenkich raczek i nozek to do konca zycia nie zapomne.

A ja nadal czekam. Plamienie ciagle brazowawe, mam dziwne klucia i czasem takie napiecie w brzuchu. Jesli nic sie jutro wiecej nie ruszy to w piatek zadzwonie do poloznej i zapytam czy da sie to jakos przyspieszyc.

Dziekuje dziewczynki za wszystko. Na prawde! Nawet nie wiecie jak duzo mi daj swiedomosc, ze nie ja jedyna to przechodze, ze sa babeczki takie jak ja i daly rady :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Przepraszam , ze się wam tu wtrące.

Paraplu kochana trzymaj się mocno [emoji8]
Może nie wszystko przekreślone , przecież plamienia się zdarzają w ciąży ...
Jestem z Tobą !

Bum kochanie w poniedzialek na USG nie bylo serduszka, dzidzius ponad tydzien mlodszy. Nie ruszal sie. Ja juz po 2 sekundach USG wiedzialam a po dluzszej chwili lekarka tylko potwierdzila.
Przepraszam, ze nie napisalam tego na drugim watku ale pisanie tego raz juz bylo dla mnie wielkim przezyciem, potem na styczniowkach drugi, trzeci nie dalam rady :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

To czekanie wlasnie musi byc ciezkie :-( ale sama widzisz ile dziewczyn dalo rade :-*

Ja dzisiaj jade na glukoze, tylko Radka odtransportuje do przedszkola. Ale jestem glodna :-(

[emoji209] Adrianka, 25 tydzień

Hmm to najlepiej będzie chyba tak jak India, żeby co jakiś czas wszystkim podnosić tydzień ;p
Tylko czy wszystkie się zgadzacie? zrobiłam jakiś zarys i może pomerdałam tygodnie którejś, za co od razu przepraszam ;p
Więc za chwilę wkleję wersję testową tabelki ;p
Ps. Zrobiłam tabelkę, że tabelkę ;p tylko nie wiem jak ją będzie tu widać ;p
To próba ;p

Zobacz załącznik 761221
tp 09.02.2017 [emoji3] tydzien 8 [emoji307]
jutro po poludniu ide do gina, bo te mdlosci calodniowe mnie wykoncza...

8599e6ydh9ss8jgy.png

KulCia- twój tata ma 45 lat??? [emoji15]to ile on miał lat jak cie zrobił ? 16? Moj ma 65 , jak mnie zrobił miał 29 to bylam jego pierwszym dzieckiem siostrę zrobił miał 39 [emoji3][emoji3][emoji3]
KasiaMarysia - nie rozplynelam sie , wczoraj cały dzien w basenie albo w cieniu ,było 34• , dziś jest to samo ale chyba nie pójdę zostanę w domu w klimie i posprzątam , bo wczoraj wieczor to nogi w gorze trzymałam miałam obrzęki po upale .... [emoji20][emoji20][emoji20] ...
MalaMi - trzymaj sie !
India- mi sie podoba fioletowy albo czarny :-) a sama mam brązowy bo od szwagierki dostaje , jeszcze go nie mam w domu bo bym wam zdjecie wstawiła ;-)
Idę małego zawieść do szkoły ma wycieczkę ....
Miłego dnia kochane [emoji523][emoji523][emoji523][emoji179][emoji179][emoji179][emoji8][emoji8][emoji8][emoji97][emoji97][emoji97][emoji295]️[emoji295]️[emoji295]️[emoji295]️[emoji295]️[emoji224][emoji224][emoji224][emoji224][emoji224]

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195]30 TC

reklama
Ola, to jak bedziesz miala wstawiaj foty :-)

Marysiu, pisalam juz, ale pewnie nie zwrocilas uwagi ma moje pytanie :-) czy Ty nie myslisz jesscze o wozku??

[emoji209] Adrianka, 25 tydzień

Do góry