Hej tu Olcia21 kurde chciałam się teraz zalogować i wpisuje hasło co zawsze i mi nie wchodzi chciałam przypomnieć myślałam ze moje haslo bede miala a oni mi login zmienili:/
Ewcia serduszko mnie boli jak sobie o Tobie pomyślę nie wyobrazam sobie
ale widocznie tak miało byc może serduszko było slabe albo jakas wada genetyczna robilas sobie badania ciazowe na toksoplazmoze itp? dasz rade dla tego Aniolka na gorze i musisz byc silna bo niedługo będzie Ci pięknie brzuszek rosnala ze zdrowa dzidzia trzymaj się
Dziewczyny szykujecie się jakoś na te 36 stopni co ma być?
Dorwalam dzisiaj czereśnie i maliny tak się najadlam
MalaMi z czego ta infekcja?
Kurcze szkoda wrócą Wam kase?
Ja tez odbierałam mocz dzisiaj i wszystko ok
Kasiu na ten etap ciąży 10,6 to dobrze tak?
Ja będę teraz robić morfologie ostatnio mialam 13 ciekawe czy cos spadło
Moja mama jak miala 9 czy mniej ze mna czy coś takiego to ja ginekolog chciał do szpitala położyć bo anemia to pila literami soki z burka to piękna miala
Hmm co tu jeszcze czytałam Was trochę
Jutro mam wizytę przełożona na 15 dzwonili czy się zgadzam trochę późno ale lekarz ma jakieś pilne wyjście
Nusia popraw w tabelce bo mi idzie juz 16 tydzień
Dzisiaj dostalam powera okna mylam u siebie w pokoju i ogarnelam w domu podlogi pomylam w centralnym napalilam trochę sie zmeczylam
A ponoć nie można okien myc w ciąży
Jest tu ktoo?
Jutro ide do położnej
Ewcia serduszko mnie boli jak sobie o Tobie pomyślę nie wyobrazam sobie
ale widocznie tak miało byc może serduszko było slabe albo jakas wada genetyczna robilas sobie badania ciazowe na toksoplazmoze itp? dasz rade dla tego Aniolka na gorze i musisz byc silna bo niedługo będzie Ci pięknie brzuszek rosnala ze zdrowa dzidzia trzymaj się
Dziewczyny szykujecie się jakoś na te 36 stopni co ma być?
Dorwalam dzisiaj czereśnie i maliny tak się najadlam
MalaMi z czego ta infekcja?
Kurcze szkoda wrócą Wam kase?
Ja tez odbierałam mocz dzisiaj i wszystko ok
Kasiu na ten etap ciąży 10,6 to dobrze tak?
Ja będę teraz robić morfologie ostatnio mialam 13 ciekawe czy cos spadło
Moja mama jak miala 9 czy mniej ze mna czy coś takiego to ja ginekolog chciał do szpitala położyć bo anemia to pila literami soki z burka to piękna miala
Hmm co tu jeszcze czytałam Was trochę
Jutro mam wizytę przełożona na 15 dzwonili czy się zgadzam trochę późno ale lekarz ma jakieś pilne wyjście
Nusia popraw w tabelce bo mi idzie juz 16 tydzień
Dzisiaj dostalam powera okna mylam u siebie w pokoju i ogarnelam w domu podlogi pomylam w centralnym napalilam trochę sie zmeczylam
A ponoć nie można okien myc w ciąży
Jest tu ktoo?
Jutro ide do położnej
Ostatnia edycja: