reklama
KasiaMarysia23
Fanka BB :)
India w kropki!!!!!!!!! zdecydowanie!
Życiowa prosze Cie, mowisz takie pysznosci... Ja ostatnio kalafiora jadlam z bulka.
Kulcia moj 65 juz...
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Życiowa prosze Cie, mowisz takie pysznosci... Ja ostatnio kalafiora jadlam z bulka.
Kulcia moj 65 juz...
India9
Dzieki Marysia :-)India w kropki!!!!!!!!! zdecydowanie!
Kulcia moj 65 juz...
[emoji209] Adrianka, 25 tydzień
KasiaMarysia23
MałaMi90
Super wozki. Ja mam tako jumper light. No i raczej chyba innego nie bede kupowac co najwyzej taka dostawke siedzisko dla malego bo prsecoez on nawet dwoch latek nie bedzie mial[emoji5] albo ostatecznie kupie sama rame od blizniaczego[emoji5]
Odebralam dzis wyniki z morfologii i moczu to pierwsze ok a mocz to katastrofa! Mam bardzo silna infekcje i dostalam antybiotyk (duomox) na 10 dni i potem powtorne badania. Musialam isc niezarejestrowana do lekarza rodzinnego alerzyjal mnie nawet dobrze, ponad 20 min bylam u niego. Jutro zadzwonie do gin czy wizyty szybciej nie potrzeba
9 tc [emoji307]
Odebralam dzis wyniki z morfologii i moczu to pierwsze ok a mocz to katastrofa! Mam bardzo silna infekcje i dostalam antybiotyk (duomox) na 10 dni i potem powtorne badania. Musialam isc niezarejestrowana do lekarza rodzinnego alerzyjal mnie nawet dobrze, ponad 20 min bylam u niego. Jutro zadzwonie do gin czy wizyty szybciej nie potrzeba
9 tc [emoji307]
Nuśkaaa
Dobry
India Kropki piękne! ;D
Laski nie pojawiam się za często, ale cały czas mam coś do roboty heh ;p
Jutro planuję się cały dzień lenić ;p
A w ogóle to pomóżcie mi ogarnąć jak się liczy tygodnie ciąży? tzn robię tą naszą tabelkę i nie mogę ogarnąć kiedy której się to zmienia ;p a chciałabym ją na bieżąco aktualizować czy coś i tak kminię jak to zrobić ;p
India Kropki piękne! ;D
A w ogóle to pomóżcie mi ogarnąć jak się liczy tygodnie ciąży? tzn robię tą naszą tabelkę i nie mogę ogarnąć kiedy której się to zmienia ;p a chciałabym ją na bieżąco aktualizować czy coś i tak kminię jak to zrobić ;p
Życiowa
Nuska nie da się bo u każdej pełny tydzień może wypadać w inny dzień tygodnia
Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
India9
Nuskaaa, hej :-) ja wczoraj mialam pelne 24 tygodnie liczac od daty OM. Dzisiaj mam 24.t i 1.d, wiec w podpisie mam wpisany 25 tydzien, bo sie juz zaczal.Dobry
India Kropki piękne! ;D
[emoji209] Adrianka, 25 tydzień