reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ania, mnie typowe mdlosci ominely :-) co prawda mdlilo, ale kibelka przytulac nie musialam :-)

[emoji209] Adrianka, 25 tydzień

reklama
Nuska, a moze by tak coreczki dac innym kolorem? Bedziemy widzialy jak nam sie rozkladaja sily :-) narazie dziewczynki gora, bo Viola tez dziewczynke bedzie miala.

Ola, to jak bedziesz miala wstawiaj foty :-)

Marysiu, pisalam juz, ale pewnie nie zwrocilas uwagi ma moje pytanie :-) czy Ty nie myslisz jesscze o wozku??

Przepraszam kochana moze nie zauwazylam, wybacz. Mysle i nie mysle, przeraza mnie ten wyobor...

[emoji173]Madzia 29 tydzień[emoji177]

Aj tam nie ma sie czego bac :-) najpierw odpowiedz sobie na pytanie co bys chciala, zeby wozek mial, czy.bedziesz jezdzila po chodnikach czy wertepach. Nowy czy uzywany. Ja tez nie wiem czy dobry wybiore, bo to.ma dwoje babka wrozyla.
Dla mnie najwazniejsze duze, pompowane, skretne kola i zeby spacerowke mozna bylo zamontowac i przodem i tylem. No i zeby siedzisko wygodne bylo

OlaMagda ja mam 25 w sierpniu a on w lipcu kończy 46 :D także 21 jak się urodziłam miał ;p

Olcia w 3 trymestrze hemoglobina spada. 3/4 ciężarnych bierze wtedy żelazo. To zupełnie normalne :)

A co do mycia okien to na tak wczesnym etapie proszę bardzo myj :)

Ja juz nie mam siły na takie rzeczy. Odkurzylam wczoraj i musiałam odpocząć :D

Paraplu bądź dzielna kochana. Tego dziecka żadne Ci nie zastąpi ale na pewno wesprze Cie w staraniach o następne. Trzymaj się tam. Jestem z Tobą i mocno wierze, ze to niedługo się skończy...

Igi [emoji173]33 tc

Wypilam. Ciezko bylo. Teraz tez jest ciezko ja o tym pomysle. Fuj
Po pobraniu krwi z palca dostalam krwotoku, cieklo ciurkiem, zachlapalam podloge :-) babeczka powiedziala, ze pierwszy raz cos takiego przy pobraniu z palca widzi.

1466665776-1d1mld.jpeg

Kupiliśmy :)
Wracam do domu zjeść coś bo rano tak szybko, szybko i nic nie zjadłam. ..
Ale dzisiaj już hamuje z jedzeniem[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Życiowa fura jak marzenie :D założymy fanklub bebetto :D będą zloty.

U mnie upał jak w Afryce, za to w mieszkaniu super bo optymalnie. Wstawilabym pranie ale wciąż się boję jak pralka w kuchni haha!

Ooo ja to pierwszy trymestr miałam tragiczny. Były dni , że płakałam i rzygalam i płakałam i smarkalam i mówiłam, że nie mogę i niech mąż dzwoni do dziadka ( dziadek Warszawski ginekolog) ale przeszło w 15 tygodniu i juz nie pamiętam jakie to było okropne. Ale już do końca świata nie będę lubiła zapachu czekolady i cynamonu w kosmetykach.

Igi [emoji173]33 tc

reklama
Hejka ;)
Życiowa piękny wózek ;)
India jak tam się czujesz? ;p
Kulcia ja już w mieszkaniu wiatrak załączyłam, bo się usiedzieć nie da ;p
Ja wczoraj posprzątałam całe mieszkanie i dzisiaj mam luz ;) I tak sobie siedzę i myślę co by tu porobić ;p

Do góry