reklama
KasiaMarysia23
Fanka BB :)
Przepraszam kochana moze nie zauwazylam, wybacz. Mysle i nie mysle, przeraza mnie ten wyobor...Ola, to jak bedziesz miala wstawiaj foty :-)
Marysiu, pisalam juz, ale pewnie nie zwrocilas uwagi ma moje pytanie :-) czy Ty nie myslisz jesscze o wozku??
[emoji209] Adrianka, 25 tydzień
[emoji173]Madzia 29 tydzień[emoji177]
India9
Aj tam nie ma sie czego bac :-) najpierw odpowiedz sobie na pytanie co bys chciala, zeby wozek mial, czy.bedziesz jezdzila po chodnikach czy wertepach. Nowy czy uzywany. Ja tez nie wiem czy dobry wybiore, bo to.ma dwoje babka wrozyla.
Dla mnie najwazniejsze duze, pompowane, skretne kola i zeby spacerowke mozna bylo zamontowac i przodem i tylem. No i zeby siedzisko wygodne bylo
Dla mnie najwazniejsze duze, pompowane, skretne kola i zeby spacerowke mozna bylo zamontowac i przodem i tylem. No i zeby siedzisko wygodne bylo
Mamakulka
OlaMagda ja mam 25 w sierpniu a on w lipcu kończy 46 także 21 jak się urodziłam miał ;p
Olcia w 3 trymestrze hemoglobina spada. 3/4 ciężarnych bierze wtedy żelazo. To zupełnie normalne
A co do mycia okien to na tak wczesnym etapie proszę bardzo myj
Ja juz nie mam siły na takie rzeczy. Odkurzylam wczoraj i musiałam odpocząć
Paraplu bądź dzielna kochana. Tego dziecka żadne Ci nie zastąpi ale na pewno wesprze Cie w staraniach o następne. Trzymaj się tam. Jestem z Tobą i mocno wierze, ze to niedługo się skończy...
Igi [emoji173]33 tc
Olcia w 3 trymestrze hemoglobina spada. 3/4 ciężarnych bierze wtedy żelazo. To zupełnie normalne
A co do mycia okien to na tak wczesnym etapie proszę bardzo myj
Ja juz nie mam siły na takie rzeczy. Odkurzylam wczoraj i musiałam odpocząć
Paraplu bądź dzielna kochana. Tego dziecka żadne Ci nie zastąpi ale na pewno wesprze Cie w staraniach o następne. Trzymaj się tam. Jestem z Tobą i mocno wierze, ze to niedługo się skończy...
Igi [emoji173]33 tc
India9
Wypilam. Ciezko bylo. Teraz tez jest ciezko ja o tym pomysle. Fuj
Po pobraniu krwi z palca dostalam krwotoku, cieklo ciurkiem, zachlapalam podloge :-) babeczka powiedziala, ze pierwszy raz cos takiego przy pobraniu z palca widzi.
Po pobraniu krwi z palca dostalam krwotoku, cieklo ciurkiem, zachlapalam podloge :-) babeczka powiedziala, ze pierwszy raz cos takiego przy pobraniu z palca widzi.
Życiowa
Kupiliśmy
Wracam do domu zjeść coś bo rano tak szybko, szybko i nic nie zjadłam. ..
Ale dzisiaj już hamuje z jedzeniem[emoji14]
Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
ja w zadnej ciazy nie zygalam, ale mdlosci koszmarne do 5 miesiaca [emoji15]Ania, mnie typowe mdlosci ominely :-) co prawda mdlilo, ale kibelka przytulac nie musialam :-)
Zyciowa fajny wozio :-)
Mamakulka
Życiowa fura jak marzenie założymy fanklub bebetto będą zloty.
U mnie upał jak w Afryce, za to w mieszkaniu super bo optymalnie. Wstawilabym pranie ale wciąż się boję jak pralka w kuchni haha!
Ooo ja to pierwszy trymestr miałam tragiczny. Były dni , że płakałam i rzygalam i płakałam i smarkalam i mówiłam, że nie mogę i niech mąż dzwoni do dziadka ( dziadek Warszawski ginekolog) ale przeszło w 15 tygodniu i juz nie pamiętam jakie to było okropne. Ale już do końca świata nie będę lubiła zapachu czekolady i cynamonu w kosmetykach.
Igi [emoji173]33 tc
U mnie upał jak w Afryce, za to w mieszkaniu super bo optymalnie. Wstawilabym pranie ale wciąż się boję jak pralka w kuchni haha!
Ooo ja to pierwszy trymestr miałam tragiczny. Były dni , że płakałam i rzygalam i płakałam i smarkalam i mówiłam, że nie mogę i niech mąż dzwoni do dziadka ( dziadek Warszawski ginekolog) ale przeszło w 15 tygodniu i juz nie pamiętam jakie to było okropne. Ale już do końca świata nie będę lubiła zapachu czekolady i cynamonu w kosmetykach.
Igi [emoji173]33 tc
reklama