reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Byłam na wizycie. Nawet mnie nie badała. Wyniki cytologii i przeciwciał ok. Dostałam skierowanie na glukozę, mirfologie i mocz. Pytałam czy musze być całkowicie na czczo do glukozy powiedziała że mogę zjeść coś bardzo lekkiego najlepiej sucharka i wodą popić żebym miał siłę dojść do laboratorium i posiedzieć te dwie godziny.
Wystawiła mi zwolnienie no i 13.07 następna wizyta.
W końcu mam termin porodu w karcie ciąży ;) 17.10 ale powiedziała żeby tak na okolice 10.10 się nastawiać że cc będzie w takim terminie :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A my z mama szykujemy kolacje bo 20 mieli 35 rocznice slubua dziś sa urodziny taty[emoji5] salatki, udka, skrzydelka, filety, bagietki czosnkowe, kielbaski itd. Co chwile siadam bo normalnie nie mam sily. W nocy nie moge spac a w dzien to moglabym non stop.
Dzis odebralam wyniki i z moczu mam zle i dzis muszw isc do lekarza rodzinnego tak okolo 19

9 tc [emoji307]

A no dziękuję KasiuMarysiu na zaś;)*
A pytała o wszystko czy nie puchnę czy mnie skóra nie swędzi itp . Opowiadala o porodzie i pologu na co mam sie nastawic i w ogole;p
Taka fajna ;) ona jest u mnie w ośrodku i moja sąsiadka co tam pracuje jej mówiła ze jestem w ciazy i dlatego teraz do mnie dzwoni zebym przyszla na spotkanie raz na miesiac albo ona przyjdzie do mnie ;p
I mowila ze jak bede wiedziala czy jakas dziewczyna jest w ciazy to zebym jej powiedziala bo do innych tez bedzie chodzila ;p takze taka fajna mloda;p

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Życiowa imieniny miesiąca ! Uwielbiam te daty dlatego też się tak jaralam jak z usg mi wyszło 08.08[emoji14]

Mała mi nie przemeczaj się :*

Igi [emoji173]33 tc

A my z mama szykujemy kolacje bo 20 mieli 35 rocznice slubua dziś sa urodziny taty[emoji5] salatki, udka, skrzydelka, filety, bagietki czosnkowe, kielbaski itd. Co chwile siadam bo normalnie nie mam sily. W nocy nie moge spac a w dzien to moglabym non stop.
Dzis odebralam wyniki i z moczu mam zle i dzis muszw isc do lekarza rodzinnego tak okolo 19

9 tc [emoji307]
Az mi slinka pociekla....

[emoji209] Adrianka, 25 tydzień

Marysiu lub Kuleczko spojrzcie na kartke z wynikami glukozy i napiszcie mi prosze jesli macie wypisane normy jakie sa.

Wlasnie przeczytalam, ze od 2014 r zmienili normy i wg obecnych w I ciazy nie mialabym cukrzycy ciazowej :-) :-) :-)
Tyle ciastek nie zjedzonych.... :-(

[emoji209] Adrianka, 25 tydzień

reklama
1466612490-1d1mld.jpeg

Igi [emoji173]33 tc

Do góry