reklama
KasiaMarysia23
Fanka BB :)
Moj to po sobie nie spuszcza, ja w nocy wstaje to spuszczam.Jak mąż przywiezie ze sklepu bo nie mam w domu to jasne zapraszam.
Mój tata robi podobnie. Nic się nie może zmarnować. Oszczędza na wszystkim.i nawet kiedyś wpadł na pomysł żeby spuszczac wodę tylko po 2. To weź to ogarnij[emoji14]
Igi [emoji173]33 tc
India tak Ci spieszno z wozkiem??
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Mamakulka
Ojcowie to potrafią być dziwni. Mówię Ci mój to prawdziwy czub oszczędności.
I przeterminowane zezre bo szkoda. W Norwegii mieszkał kupę forsy zarabiał i wolał jeść non stop ryby bo za darmo bo sam sobie zlowil. Zamrażalnik był po brzegi tym zawalony. Masakra mówię Ci. No generalnie na wszystkim oszczędza. Papier toaletowy, chemia i inne takie. Spalil mu się czajnik to w garnku gotuje żeby nie kupowac nowego. Mój brat z nim mieszka i po prostu nie chcij. Kupiłam mu czajnik właśnie
Igi [emoji173]33 tc
I przeterminowane zezre bo szkoda. W Norwegii mieszkał kupę forsy zarabiał i wolał jeść non stop ryby bo za darmo bo sam sobie zlowil. Zamrażalnik był po brzegi tym zawalony. Masakra mówię Ci. No generalnie na wszystkim oszczędza. Papier toaletowy, chemia i inne takie. Spalil mu się czajnik to w garnku gotuje żeby nie kupowac nowego. Mój brat z nim mieszka i po prostu nie chcij. Kupiłam mu czajnik właśnie
Igi [emoji173]33 tc
Życiowa
Mamakulka mamy gastro synchro ja wyzarlam dziecku Monte[emoji14]ale właśnie na budyń mam chęć!
Ej jak ja tak będę wpier***ać to znowu przytyje 30kg a nie chce
Gotuje właśnie fasolkę sobie. .. a wcześniej zjadłam trzy kanapki... i koktajl z truskawek banana i gruszki i brzoskwini... a jeszcze wcześniej 5 kanapek... i to wszystko od 16:20
Bo wcześniej to wiadomo obiad i śniadanie[emoji14]
A już mam 5kg na plusie[emoji14]Od jutra się pilnuje!
Dosyć obzarstwa!
Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
Ej jak ja tak będę wpier***ać to znowu przytyje 30kg a nie chce
Gotuje właśnie fasolkę sobie. .. a wcześniej zjadłam trzy kanapki... i koktajl z truskawek banana i gruszki i brzoskwini... a jeszcze wcześniej 5 kanapek... i to wszystko od 16:20
Bo wcześniej to wiadomo obiad i śniadanie[emoji14]
A już mam 5kg na plusie[emoji14]Od jutra się pilnuje!
Dosyć obzarstwa!
India9
Nie, nie spieszno, ale z glowy bym miala :-)
Kulka, podoba mi sie ten czarny w kropki, ale z drugiej strony podoba mi sie i ten drugi- fioletowo czarny :-)
Mam ogromna wade - czesto podoba mi sie kilka rzeczy i nie umiem zdecydowac :-)
[emoji209] Adrianka, 25 tydzień
Kulka, podoba mi sie ten czarny w kropki, ale z drugiej strony podoba mi sie i ten drugi- fioletowo czarny :-)
Mam ogromna wade - czesto podoba mi sie kilka rzeczy i nie umiem zdecydowac :-)
[emoji209] Adrianka, 25 tydzień
Życiowa
India wkładkę można zawsze dokupić. .. ale ja też pewnie ten tańszy bym wzięła[emoji14]
Sama jutro idę oglądać wozio tez bebetto ale w odcieniach szarości i mam przeczucie ze go kupimy[emoji14]
Sama jutro idę oglądać wozio tez bebetto ale w odcieniach szarości i mam przeczucie ze go kupimy[emoji14]
reklama
Życiowa
Mamakulka wiesz... kilogramy to cholerne france i znienacka się pojawiają[emoji14]
Teraz żałuję że bobu nie kupiłam jeszcze...
No o niczym myśleć nie mogę tylko o jedzeniu.... i lody mam dobre ...
Jakiś obłęd mnie ogarnął[emoji14]
Teraz żałuję że bobu nie kupiłam jeszcze...
No o niczym myśleć nie mogę tylko o jedzeniu.... i lody mam dobre ...
Jakiś obłęd mnie ogarnął[emoji14]