reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Wiec kolor Cię pewnie jara[emoji14] ja bym obejrzała oba ale pewnie zdecydowała bym się na ten tańszy z wkładka. To taki jak pokazywałas w kropki? Jakie kolory?

Igi [emoji173]33 tc

Jak mąż przywiezie ze sklepu bo nie mam w domu to jasne :D zapraszam.

Mój tata robi podobnie. Nic się nie może zmarnować. Oszczędza na wszystkim.i nawet kiedyś wpadł na pomysł żeby spuszczac wodę tylko po 2. To weź to ogarnij[emoji14]

Igi [emoji173]33 tc
Moj to po sobie nie spuszcza, ja w nocy wstaje to spuszczam.

India tak Ci spieszno z wozkiem??

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Ojcowie to potrafią być dziwni. Mówię Ci mój to prawdziwy czub oszczędności.
I przeterminowane zezre bo szkoda. W Norwegii mieszkał kupę forsy zarabiał i wolał jeść non stop ryby bo za darmo bo sam sobie zlowil. Zamrażalnik był po brzegi tym zawalony. Masakra mówię Ci. No generalnie na wszystkim oszczędza. Papier toaletowy, chemia i inne takie. Spalil mu się czajnik to w garnku gotuje żeby nie kupowac nowego. Mój brat z nim mieszka i po prostu nie chcij. Kupiłam mu czajnik właśnie :D

Igi [emoji173]33 tc

Mamakulka mamy gastro synchro ja wyzarlam dziecku Monte[emoji14]ale właśnie na budyń mam chęć!
Ej jak ja tak będę wpier***ać to znowu przytyje 30kg a nie chce :(
Gotuje właśnie fasolkę sobie. .. a wcześniej zjadłam trzy kanapki... i koktajl z truskawek banana i gruszki i brzoskwini... a jeszcze wcześniej 5 kanapek... i to wszystko od 16:20 o_O
Bo wcześniej to wiadomo obiad i śniadanie[emoji14]

A już mam 5kg na plusie[emoji14]Od jutra się pilnuje!
Dosyć obzarstwa!

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Nie, nie spieszno, ale z glowy bym miala :-)

Kulka, podoba mi sie ten czarny w kropki, ale z drugiej strony podoba mi sie i ten drugi- fioletowo czarny :-)

Mam ogromna wade - czesto podoba mi sie kilka rzeczy i nie umiem zdecydowac :-)

[emoji209] Adrianka, 25 tydzień

India wkładkę można zawsze dokupić. .. ale ja też pewnie ten tańszy bym wzięła[emoji14]
Sama jutro idę oglądać wozio tez bebetto ale w odcieniach szarości i mam przeczucie ze go kupimy[emoji14]

Zaraz obejrzę ponownie i doradze :D

Życiowa daj spokój laska :D jak masz teraz 5 plus to nie ma szans na kolejne 25 do końca :D

Fasolkę bym zjadla .

Igi [emoji173]33 tc

reklama
Mamakulka wiesz... kilogramy to cholerne france i znienacka się pojawiają[emoji14]
Teraz żałuję że bobu nie kupiłam jeszcze...
No o niczym myśleć nie mogę tylko o jedzeniu.... i lody mam dobre ...
Jakiś obłęd mnie ogarnął[emoji14]

Do góry