reklama
Paraplu
Fanka BB :)
Indus nie chca by nie uszkodzic szyjki a jest wieksze ryzyko bo nigdy nie rodzilam. Dlatego zabieg to ostatecznosc. Czekanie dobija ale tez wole uniknac zabiegu niz potem miec problemy z szyjka. A i tutaj lekarze wszyscy mowia, ze jak wszystki naturalnie sie odbedzie to mozna zaczac sie starac juz po 1 miesiaczce.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Paraplu
Indus nie chca by nie uszkodzic szyjki a jest wieksze ryzyko bo nigdy nie rodzilam. Dlatego zabieg to ostatecznosc. Czekanie dobija ale tez wole uniknac zabiegu niz potem miec problemy z szyjka. A i tutaj lekarze wszyscy mowia, ze jak wszystki naturalnie sie odbedzie to mozna zaczac sie starac juz po 1 miesiaczce.
My zaczniemy jak sobie porobimy badania na choroby zagrazajace dziecku. Bo moj orgnanizm potrztrzymywal ciaze ksiazkowo, zadnych plamien, skurczy, nic a jednak serduszko przestalo bic i chemy wykluczyc utajone choroby mogace uszkodzic nastepnego Robaczka.
KasiaMarysia23
Ewa kochana bardzo mo smutno ale musisz miec sile zeby walczyc o nowy skarb.[emoji173][emoji173]
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Nadziejka96
Paraplu kochana bardzo mi przykro;(
Ja tez przez to przeszlam ,ale mialam zabieg łyżeczkowania i patrz rowno pol roku po zabiegu zaszlam w ciaze i jestem w 28 tyg teraz. Takze jak sama sie oczyscisz to jeszcze lepiej bo zaczniesz starac sie szybciej . Bol minie zobaczysz choc pamietac bedziesz juz zawsze. Ale wierze w Ciebie i w to ze los Ci wynagrodzi ta krzywde. Tule Cie kochana;*
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez przez to przeszlam ,ale mialam zabieg łyżeczkowania i patrz rowno pol roku po zabiegu zaszlam w ciaze i jestem w 28 tyg teraz. Takze jak sama sie oczyscisz to jeszcze lepiej bo zaczniesz starac sie szybciej . Bol minie zobaczysz choc pamietac bedziesz juz zawsze. Ale wierze w Ciebie i w to ze los Ci wynagrodzi ta krzywde. Tule Cie kochana;*
Nadziejka96
A ja dzisiaj robie ciastka dwie blachy z truskawkami bo jutro mam urodziny i musze cos miec na ząb;p
Dzisiaj mialam spotkanie z położna ,ale fajna babka mi sie trafiła;p
KasiaMarysia23
ooo to sto lat kochana, spokojnego doczekania rozwiązania i lekkiego poroduA ja dzisiaj robie ciastka dwie blachy z truskawkami bo jutro mam urodziny i musze cos miec na ząb;p
Co mówiła położna? Opowiadaj
reklama