reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Paraplu trzymaj się kochana :* lepsze to niż czyszczenie. Sama się oczyscisz i wszystko juz będzie dobrze. Z odległości Cię ściskam.

Igi [emoji173]33 tc

Ogolnie jak okres tylko ze bardziej bolesny, najgorszy byl moment jak skrzepy lecialy ale nie trwalo to dlugo. Wez nospe i cos przeciwbolowego. Dasz rade Mała :*

9 tc [emoji307]

Na razie oprocz plamienia nic sie nie dzieje. Siedze w domku i czekam :( Chlop jest pod telefonem, mam tez numer alarmowy do poloznej w razie W. Ehhh :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie 7 dni. Wielkie skrzepy... Nie wiem czy opis sie nadaje do publikacji. Bolalo jak przed okresem. Dwa nastepne okresy tak samo obfite.

Jak nie chcesz ego opisywac publicznie to napisz mi na priva. Bede wiedziala czego sie spodziewac i co jest normalne a co nie.

reklama
Do góry