reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Witaj w klubie KasiaMarysia , tez nie śpię od 30min, i tez głodna :-)) jest jest 5h40 ... Idę spac jeszcze ..[emoji99][emoji99][emoji99][emoji42][emoji42][emoji42][emoji42][emoji42][emoji42][emoji42][emoji42][emoji42]

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji480][emoji166][emoji173]️ 30 TC

reklama
Taka to poducha
1466315267764.jpg

[emoji209] Adrianka, 24 tydzień

Załączniki

• 1466315267764.jpg
    1466315267764.jpg
    51,4 KB · Wyświetleń: 154
Duza jest, ale naprawde wygodna :-) no i dol za rogala do karmienia moze sluzyc, a nawet mozna ja tak zawinac, ze beda dwa poziomy, czyli dzircko bedzie wyzej, a przy malych cyckach to moze byc przydatne, nie bede musiala sie pochylac

No taki kształt najlepszy :) najwygodniej. Moja taka krótka jest ale daje rade. Koleżanka mi kupiła i w poniedziałek przywiezie druga ale nie wiem jaki ma kształt hehe może trafi mi się taka jak Twoja? Darowanemu koniowi... i tak dalej. Ja wstałam drugi raz. Pierwszy o 5.30 ze zgagusia moja najdroższa wiec musiałam szklankę zimnego mlesia wypić. Drugi raz teraz, jeszcze śpiąca a już glodna wiec miałam dylemat. No ale dziecko godzić ;D ?

Od rana kopie , w ogóle ostatnio mocno aktywny jest. Ciasno ma.

Wczoraj ustaliłam z mężem , że w lipcu od 9 jedzie na dwa tyg do Berlina. Trochę się cykam bo to juz blisko ale nie chce urodzić przed czasem to raz , dwa , że hajs się musi zgadzać jak Ignacy się urodzi a trzy z berlina jest 3 h drogi wolnej jazdy do mnie więc w razie czego zdąży szybko przyjechać. Proszę mnie pocieszyć.

Igi [emoji173]33 tc

Kuleczko, ja wczora wieczorem tez mleko pilam, bo zgaga meczyla.
Jak juz dostaniesz poduche to pochwal sie :-)
Kuchnia super :-) to juz chyba wszystko macie?
A co do Berlina to termin rzeczywiscie blisko, ale chodzisz na badania i nic sie nie dzieje niedobrego, 3 godz drogi to nie tragedia, a Ty bedziesz rodzila pierwszy raz, wiec spokojnie zdazysz w razie czego. Ale mysle , ze wytrzymasz dopoki nie wroci ;-)

Dzięki India. Mam nadzieje, że doczekam :)

No w kuchni wszystko. Ja agd miałam wcześniej tylko mebli brakowało :)

Igi [emoji173]33 tc

Łooj jaki głupi sen miałam . śniło mi sie ze P spotyka sie z kolezanka swojej mlodszej siostry. Ja akurat bylam u niego jak ona tez byla i sie wydalo. Zaczelam krzeczec i ubierac sie do wyjscia . mama P uspokajala, a ja wtedy powiedzialam do niej" mamo daj spokoj" chociaz w rzeczywistosci nigdy mamo nie powiedzialam do niej. P nie chcial mnie widziec, a ja tak sie staralam i dopiero gdy zaczelam pakowac sie tak na serio to mnie zatrzymal.

Kulcia kuchnia pierwsza klasa!! Stylowa, elegancka. Co do wyjazdu to pewnie sie wyrobicie. Naszykuj torbe do szpitala i smialo w droge.
A co z woodstokiem ?

India z tymi piersiami to w odniesieniu do siebie napisalas?
Fajna podusia[emoji6]

OlaMagda zaglodzimy te laski nasze .

Nadziejka ile kosztuje przesylka z tej apteki?

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No właśnie mamy taki plan żeby wszystko mieć gotowe jakby co. Łóżeczko torby i ubranka. Do dokupienia nie mam już w sumie nic dla niego. Wiec gotowa jestem. Musze to tylko przygotować ale to na pocztku lipca właśnie.

Sen Marysiu masakra. Wiem jak takie sny są stresujące :D pewnie się obudziłas zła ;)

Co do piersi to ja mam bardzo duże. Nawet jak byłam szczupła to miałam. Okropne.

Igi [emoji173]33 tc

Do góry