reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
India wiem o czym piszesz . Mnie tez meczy ten brak ruchu, tym bardziej ze ja lubie diety. Lubie sobie odmowic kolacji, pocwiczyc, poskakac na skakance. Od razu lepiej sie spi[emoji6]
Najbardziej lubie przysiady, teraz gdy robie to brzuch mnie zaczyna bolec i lipa. Cellul powrocil .

Ola nie zostana[emoji12]

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
No i ja cellulit mam :-/

[emoji209] Adrianka, 24 tydzień

No ja nie wierząca wiec my tylko urzędowy wiec z bani księdze i inne :)

Ej dziewczyny pękła mi żyła na palcu. Siedzę i nagle czuje bol patrze a tam palec spuchl i widzę ta zyle rozlana. Boli to.

Igi [emoji173]32 tc
Ja tak czasami tez mam, ale to i bez ciazy

[emoji209] Adrianka, 24 tydzień

Ja tez kochane poczytałam i idę spac :-) jutro jadę na obiad do teściow ... I dzien ojca jutro ;-)) mojemu kupiłam koszule i czekoladki zeby mu dzieci dały , i mały laurkę z wierszem w szkole :-))
Dobranoc mamuśki moje [emoji526][emoji221][emoji523][emoji42][emoji42][emoji42][emoji42][emoji99][emoji99][emoji99][emoji99][emoji99]

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji480][emoji166][emoji173]️ 30 TC

No tak to we Francji jest 19 tego :-) w Polsce 23 :)) wiem wiem .... A mojemu tatusiowi kupiłam branzoletke :-)

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji480][emoji166][emoji173]️ 30 TC

reklama
Do góry