reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ja zaczelam kupowac w 23 tyg bo juz wiedzialam ze bedzie chlopczyk ale i tak uwazalam ze to za wczesnie no ale pozniej na raz wydac tyle kasy to trzeba miec majatek ;)
Ola ja nie kupuje bo mam szafke i szuflade wolna dla dzidzi i tam bede chowala wszystko;)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jak zacznę swoją wypłatę odkładać od sierpnia cala dla dziecka to zacznę chociaż rodzice kupują wózek i łóżeczko bo chca
Mama właśnie mówiła ze ze mna szybko wszystko miala naszykowane koleżanki tez mówią ze trzeba sie cieszyć cala ciążę
Właśnie się zastanawiałam czy szybciej czy dopiero październik listopad ale w październiku wózek i łóżeczko a resztę wcześniej bede sobie kupować żeby wszystkie mieć zapięte na ostatni guzik i mnie to będzie cieszyć :) moje najlepsze zakupy beda w życiu:)
Nadziejka ile masz wzrostu?

Legginsy tez sobie kupilam ale jednak wole luzne z cieniutkiego materialu spodnie.

Uwielbiam je latem [emoji7]
1466151207-qt43px.jpeg

10tc [emoji295]️
Ladne lekkie:)
Nadziejka to ja mam 168 ;)

reklama
Ja kupie cos takiego. Na tyle duze, ze zmiesci sie przewijak a wokol pudelka z potrzebnymi pod reka rzeczami.
Szafki widzacej nie planuje bo nie chce robic dziur w scianie :p
1466151620-iih0ez.jpeg

10tc [emoji295]️
No fajna :) ja też biala chce u nas w pepco sa ladne kosze właśnie takie duże na kosmetyki i je kupie a osobno szafka będzie stala tez na kurtki itp bo wszystkich ciuszków do komody nie pomieszcze

Ja jak zacznę swoją wypłatę odkładać od sierpnia cala dla dziecka to zacznę chociaż rodzice kupują wózek i łóżeczko bo chca
Mama właśnie mówiła ze ze mna szybko wszystko miala naszykowane koleżanki tez mówią ze trzeba sie cieszyć cala ciążę
Właśnie się zastanawiałam czy szybciej czy dopiero październik listopad ale w październiku wózek i łóżeczko a resztę wcześniej bede sobie kupować żeby wszystkie mieć zapięte na ostatni guzik i mnie to będzie cieszyć :) moje najlepsze zakupy beda w życiu:)

Ladne lekkie:)
Nadziejka to ja mam 168 ;)

Ja to sie nie zdziwie, jak juz pod koniec 2 trymestu bede miec wszystko [emoji23] nie lubie robic takich rzeczy na ostatnia chwile a po drugie jak kupie 1 rzecz to juz pewnie pojdzie jak lawina [emoji23]
No i chce wspierac polskich producentow i staram sie wybierac polskie produkty a, ze nie mieszkam w Polsce to musze je kupic wczesniej przez internet i jak bede w domu to odbiore.

10tc [emoji295]️

No fajna :) ja też biala chce u nas w pepco sa ladne kosze właśnie takie duże na kosmetyki i je kupie a osobno szafka będzie stala tez na kurtki itp bo wszystkich ciuszków do komody nie pomieszcze

Na poczatku komoda i lozeczko bedzie w sypialni to w komodzie bede miec tylko te najpootrzebniejsze rzeczy. A w kombinezony i inne duperele beda w wolnym pokoju ktory docelowo ma byc dzieciecym jak babel podrosnie :)

10tc [emoji295]️

Kurcze haha od ciuszków po wózek będziesz miala:D zaraz wam pokaże jaki mniej więcej chce i marzy mi się pokoik a czy taki wyjdzie to się okaże

AniaaH jak jestem u mamy to mierzę, bo w domu nie mam ciśnieniomierza. Paweł to mnie już wczoraj chciał zawieźć do lekarza szalony :)
Już 23 wizyta więc spokojnie powiem co i jak:)
A o wpisy dotyczące się nie martw będziemy Ci pisac na bieżąco :* <3

Ja to sie nie zdziwie, jak juz pod koniec 2 trymestu bede miec wszystko [emoji23] nie lubie robic takich rzeczy na ostatnia chwile a po drugie jak kupie 1 rzecz to juz pewnie pojdzie jak lawina [emoji23]
No i chce wspierac polskich producentow i staram sie wybierac polskie produkty a, ze nie mieszkam w Polsce to musze je kupic wczesniej przez internet i jak bede w domu to odbiore.

10tc [emoji295]️

Albo może kupić w PL i wysłać paczkę do siebie, wiem że dziewczyny tak robią. U mnie 3 trym a ja mam tylko trochę ciuszków :D serio, nie mogę się zebrać do tego :)

AniaaH jak jestem u mamy to mierzę, bo w domu nie mam ciśnieniomierza. Paweł to mnie już wczoraj chciał zawieźć do lekarza szalony :)
Już 23 wizyta więc spokojnie powiem co i jak:)
A o wpisy dotyczące się nie martw będziemy Ci pisac na bieżąco :* <3

Albo może kupić w PL i wysłać paczkę do siebie, wiem że dziewczyny tak robią. U mnie 3 trym a ja mam tylko trochę ciuszków :D serio, nie mogę się zebrać do tego :)

Hehe wiem, tez tak robilam :p ale w wrzesniu mamy byc autem to kupie przez neta co tam sobie upatrze i bedzie czekac juz w domu na nas. Chcialam wozek polskiego producenta ale chyba jednak zrezygnuje i kupie taki co ma serwis w Holandii. Bo jak cos sie zepsuje to co ja zrobie bez serwisu? Szkoda bo bardzo podobaja mi sie polskie wozki.

10tc [emoji295]️

Patrzcie dziewczyny coś takiego tylko samo łóżeczko bez tego na górze bo zbiera kurz kurde zapomniałam mam na końcu języka ;/
Komoda plus będzie stala szafa na kurtki czy coś odczepiamy jedna od naszych mebli waska jakas lampka czy cus:) i łóżko jeszcze chcemy tam wepchac żeby było gdzie spać jak ktoś przyjedzie
Cos na styl tego:)
Podoba wam się? ?

Załączniki

• FB_IMG_1466116907047.jpg
    FB_IMG_1466116907047.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 52
  • FB_IMG_1466116815337.jpg
    FB_IMG_1466116815337.jpg
    14,5 KB · Wyświetleń: 52
reklama
U mnie we wtorek 21/06 ginekolog , a 5/07 ostatnie usg [emoji1376][emoji1376][emoji1360][emoji1360][emoji847][emoji847]
Powiedzcie dziewczyny do kiedy planujecie mieć łóżeczko dzidzi w swoim pokoju ? A kiedy przenieść do pokoju jego ?

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji480][emoji166][emoji173]️ 29 TC

Do góry