Hej Dziewczyny ;*
Zyciowa, cudny jest Twoj Tymon <3wspaanialyyyy! Tak sie zaprezentowal na usg, nono! Sciskam ;**
Sanderko, bardzo zaluje, ze beta 0,1, ale dobrze ze sie nie zalamujesz i dzialasz dalej, super, takk ttrzymaj <3 i koniecznie daj znac jak u lekarza!
Nuska, Tobie za to gratulacje dla pieknego przyrostu, oczekuje na piekne wiesci po wizycie <3
Sancia - czyli Ty jak nasza Zyciowa sporo przeszlas przy porodzie.. Zatem nie dziwie sie, ze cc. Zdrowej i nudnej ciazy Ci zycze ;**
Kulcia, zatluklanym chujcow co Wam plagiatuja ogloszenia! No co za parodia, ze tak ssobie legalnie to zrobili. Niech poniosa odppowiednie konsekwencje, najlepiej grubo finansowe!
@dzol , a kiedy testujeesz w lipcu, bo sie oytalas czy ktos testuje? Jak czarnuszka sie upora z lekarzem to zapewne Ona, bo obecnie ze staraczek ja i Dorcia mamy przerwe, Wiki milczy, a reszta pozachodzilaaa i cieszy sie brzuszkami ;D
Paraplu, zrobiliscie juz te niespodzianke rodzicom z kartkami z zawiadomieniem o ciazy? Kurcze, to musi byc dla nich tez pieknie szokujaca chwila!
Olcia, a te majtasy sciagajace poporodwe to sa specjalnie "poporodowe", czy zwykle sciagajace? Pytam z ciekawosci bo ja jako grubasek swojego czasu nosilam takie podobne w celu estetycznego splaszczenia brzucha, ale tto takie zwykle z Lidla byly, niemniej ciekawi mnie czy po porodzie sa jaakiees specjalne
a tak btw to musialas byc dumna z syna na spektaklu, coo? ;*
Macie ttakie piekne brzuszki, ze kazda z osobna sciskam i glaszcze po nich <3
Napisane na ALE-L21 w aplikacji
Forum BabyBoom