reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ja to normalnie jak sie patrze na siebie to mi sie wydaje ze taki grubas ze mnie ze heej ;p chociaz wiekszosc mowi ze tylko brzuszek mi widac,ale tak wiem chca byc mili ;)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny a kupujecie szafke na kosmetyki ? Taka wieszana?
Bo ja tak myslalam ze trochę bede trzymać w komodzie a resztę kupie taki duzu ładny kosz wiklinowy i będzie leżał na komodzie z kosmetykami
Ja sobie tak zacznę kupować po 20 tyg w sierpniu po trochę rzeczy chyba nie za szybko?

Ja kupie cos takiego. Na tyle duze, ze zmiesci sie przewijak a wokol pudelka z potrzebnymi pod reka rzeczami.
Szafki widzacej nie planuje bo nie chce robic dziur w scianie :p
1466151620-iih0ez.jpeg

10tc [emoji295]️

Ewa uwielbiam takie wzroki!! Jak dla mnie super:)

Ja kupiłam parę ubranek dziewczęcych po 26 tyg, bo resztę ubranek unisex miałam u mamy jak bratanek się urodził to dostał ale nie były uzywane i zostały dla mnie.

Mam 165 cm wzrostu Paraplu ;)
Jaa bym chciala takie spodnie miec ale jak je przymierzam to mi sie wydaje ze wygladam jak pajac;p

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Hahah uwierz ja mam takie samo odczucie jak je kupuje :p ale jak je zalozysz raz a potem drugi to nie bedziesz chciala wrocic do jeansow czy grubszych materialow :p

Ja mam 162 :p i z powodu depresji przytylam 10kg. Przy takim wzroscie tez to bardzo widac :/

10tc [emoji295]️

Hej Dziewczyny ;*

Zyciowa, cudny jest Twoj Tymon <3wspaanialyyyy! Tak sie zaprezentowal na usg, nono! Sciskam ;**

Sanderko, bardzo zaluje, ze beta 0,1, ale dobrze ze sie nie zalamujesz i dzialasz dalej, super, takk ttrzymaj <3 i koniecznie daj znac jak u lekarza!

Nuska, Tobie za to gratulacje dla pieknego przyrostu, oczekuje na piekne wiesci po wizycie <3

Sancia - czyli Ty jak nasza Zyciowa sporo przeszlas przy porodzie.. Zatem nie dziwie sie, ze cc. Zdrowej i nudnej ciazy Ci zycze ;**

Kulcia, zatluklanym chujcow co Wam plagiatuja ogloszenia! No co za parodia, ze tak ssobie legalnie to zrobili. Niech poniosa odppowiednie konsekwencje, najlepiej grubo finansowe!

@dzol , a kiedy testujeesz w lipcu, bo sie oytalas czy ktos testuje? Jak czarnuszka sie upora z lekarzem to zapewne Ona, bo obecnie ze staraczek ja i Dorcia mamy przerwe, Wiki milczy, a reszta pozachodzilaaa i cieszy sie brzuszkami ;D

Paraplu, zrobiliscie juz te niespodzianke rodzicom z kartkami z zawiadomieniem o ciazy? Kurcze, to musi byc dla nich tez pieknie szokujaca chwila!

Olcia, a te majtasy sciagajace poporodwe to sa specjalnie "poporodowe", czy zwykle sciagajace? Pytam z ciekawosci bo ja jako grubasek swojego czasu nosilam takie podobne w celu estetycznego splaszczenia brzucha, ale tto takie zwykle z Lidla byly, niemniej ciekawi mnie czy po porodzie sa jaakiees specjalne ;) a tak btw to musialas byc dumna z syna na spektaklu, coo? ;*

Macie ttakie piekne brzuszki, ze kazda z osobna sciskam i glaszcze po nich <3

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Jestescie Skarbnica wiedzy. Z tymi wszystlimi kosmetykami, pielegnacja, co mozna zjesc a co nie - jak juz porodzicie a mnie bedzie dane byc w ciazy, to pomiedzy jednym karmieniem a przebieraniem pieluszki chyba bedziecie musialy mi wszysstko jeszcze raz pisac, albo dokopie sie te milion stron wstecz do tych tutaj ;D

Hej Dziewczyny ;*

Zyciowa, cudny jest Twoj Tymon <3wspaanialyyyy! Tak sie zaprezentowal na usg, nono! Sciskam ;**

Sanderko, bardzo zaluje, ze beta 0,1, ale dobrze ze sie nie zalamujesz i dzialasz dalej, super, takk ttrzymaj <3 i koniecznie daj znac jak u lekarza!

Nuska, Tobie za to gratulacje dla pieknego przyrostu, oczekuje na piekne wiesci po wizycie <3

Sancia - czyli Ty jak nasza Zyciowa sporo przeszlas przy porodzie.. Zatem nie dziwie sie, ze cc. Zdrowej i nudnej ciazy Ci zycze ;**

Kulcia, zatluklanym chujcow co Wam plagiatuja ogloszenia! No co za parodia, ze tak ssobie legalnie to zrobili. Niech poniosa odppowiednie konsekwencje, najlepiej grubo finansowe!

@dzol , a kiedy testujeesz w lipcu, bo sie oytalas czy ktos testuje? Jak czarnuszka sie upora z lekarzem to zapewne Ona, bo obecnie ze staraczek ja i Dorcia mamy przerwe, Wiki milczy, a reszta pozachodzilaaa i cieszy sie brzuszkami ;D

Paraplu, zrobiliscie juz te niespodzianke rodzicom z kartkami z zawiadomieniem o ciazy? Kurcze, to musi byc dla nich tez pieknie szokujaca chwila!

Olcia, a te majtasy sciagajace poporodwe to sa specjalnie "poporodowe", czy zwykle sciagajace? Pytam z ciekawosci bo ja jako grubasek swojego czasu nosilam takie podobne w celu estetycznego splaszczenia brzucha, ale tto takie zwykle z Lidla byly, niemniej ciekawi mnie czy po porodzie sa jaakiees specjalne ;) a tak btw to musialas byc dumna z syna na spektaklu, coo? ;*

Macie ttakie piekne brzuszki, ze kazda z osobna sciskam i glaszcze po nich <3

Jeszcze nie zrobilismy. Kartki sie dopiero robia. A w Polce bede dopiero w lipcu. Wtedy bede mogla dac osobiscie mamie. A nie-tesciowi chyba bedziemy musieli wyslac bo moj chlop w Polsce bedzie dopiero gdzie we wrzesniu a to juz bedzie 5 miesiac, wiec to raczej za pozno na takie njusy. A ja sama w lipcu nie pojade do nie-tescia bo to 6-7 godzin drogi od mojego rodzinnego domu. Nie nadaje sie na tak dluga podroz autobusem.

10tc [emoji295]️

reklama
AneczkoH - te majtki sa i takie o których mówisz i sa specjalne pociążowe , ogólnie cel w tył by ściskało brzuch , macica po porodzie sama sie kurczy a brzuch nie bardzo dlatego warto je kupic bo to pomaga jak macica sie kurczy to brzuch łatwiej razem z nia niz jakbyś zaczęła te majtki miesiąc lub dwa po porodzie :-)
Co do spektaklu to był super KasiaMarysia tez pytała zapomniałam odpisać , tematem spektaklu był Paryż za czasów wojennych , piękne stroje kaberetu Moulin Rouge [emoji847][emoji257][emoji255] [emoji126][emoji126][emoji126][emoji126][emoji126][emoji126]
Piosenki Edith piaff , było pięknie :-)

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji480][emoji166][emoji173]️ 29 TC

Do góry