reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Tak tak ja wiem India ze trzeba wiecej tylko ja tak sobie liste na gemini zrobilam co mi trzeba a pozniej bede zaznaczala po ile sztuk mi trzeba;)
Chyba kupie ten maltan ;)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Boze juz nie wiem co to sie robi. Mam normalnie cala buzie w kaszce takiej i juz na szyji to mam i na dekoldzie. Mam nadzieje ze to mi zniknie po ciazy no wygladam okropnie a nigdy nie mialam problemow z cera

Ja się zrobiłam strasznie uczulona na składy produktów kiedyś sama przez to zginę.

OlaMagda fajne majtki i chyba też kupię takie. Mama mi kazała wciągać brzuch gdy tylko sobie przypomnę.

KasiuMarysiu ja staram sie az tak nie myslec o tym . Oczywiscie nie chcialabym zeby maluszkowi jakas alergia wyszla czy cos . A jesli cos takiego bedzie mialo miejsce to postaram sie odpowiednio zmienic kosmetyk;)

Paraplu, znam to :-)

Jeszcze dodam odnosnie jedzenia, bo Ola o makreli pisala. Wiecie, ze w ciazy nie dozwolone sa wedzone ryby???
Ja w I ciazy nie wiedzialam, w tej wiem od dawna, bo sprawdzalam czy nad morzem bede mogla jesc. I nie bede mogla [emoji24][emoji24][emoji24][emoji33][emoji34]

[emoji209] Adrianka, 24 tydzień
Hej a wiesz ze nie wiedziałam a co się może stać ja wczoraj jadlam dorsza
Żadnych ryb? ???
Ale platki kosmetyczne beda dla mnie wygodniejsze niz wata . Chusteczki razem z pampersami na samym koncu kupie.
Sprey do noska mi nie potrzeby bo kupilam juz sol fizjologiczna i mysle ze to wystarczy bo mam fride do noska tez bo kupilam jak dziewczyny polecaly.
Oliwke kupie bo u mnie w rodzinie zawsze sie stosowalo kosmetyki z bambino dla dzieci i oliwke bede uzywac co 2-3 dni bo oilatum tez dobrze nawilza . ;)

Nadziejka jak Olilatum to nie Oliwka
Cos tańszego od Olilatum masz Oilan
Olilatum niby wydajne ale trzeba dać 30 zl za 200 ml
On Ci wystarczajoco nawilży dzidzie moja mama tez na mnie używała bambino mówiła ale teraz oliwki się już tak nie używa chyba ze chcesz żeby dzidza pachniala <3 :)

Boze juz nie wiem co to sie robi. Mam normalnie cala buzie w kaszce takiej i juz na szyji to mam i na dekoldzie. Mam nadzieje ze to mi zniknie po ciazy no wygladam okropnie a nigdy nie mialam problemow z cera

Hormony szaleja :p mi tradzik wyskoczy l ale nie na buzi a pod wlosami! Co mnie glowa swedzi w jakims miejscu i chce sie podrapac do odkrywam wulkan :/

Nie lubie oliwek i raczej nie skusze sie na taki zakup.

Ogolnie przerazaja mnie wyprawkowe zakupy [emoji23] tego tyle jest, ze moje styki w mozgownicy sie przepalaja na sama mysl [emoji23] nawet nie wiem od czego zaczac takie zakupy [emoji33]

10tc [emoji295]️

Hej a ja dostalam taka chrypke wczoraj gardło mnie bolalo katar ehh dawno przeziebiona nie bylam
Oczywiście u mojej mmay w aptece nie było prenatalu trzeba zamowic to wynalazla coś bezpiecznego na katar i gardlo mam nadzieje ze przejdzie szybko bo..
Wstałam wcześnie bo bylam z moczem ciepło u mnie ale pada ;/

Co do chusteczek nawilżanych to ja sobie życia bez nich nie wyobrażam czy buzię zmyc nawet wole je niz papier bardziej komfortowo się czuje teraz nawet w nie smarkam to nosa czerwonego nie mam hehe mam swoje wypróbowane juz:)

U mnie Ola oilatum jest wymagane do szpitala nie zadne zamienniki i pisalam ze bede uzywala i to i to z tym ze dopoki bede kapala w oilatum to oliwki bede uzywac sporadycznie co 2-3 dni. A raz na 2 miesiace nie zbiednieje jak kupie za 25 zl Oilatum.

reklama
Hej a ja dostalam taka chrypke wczoraj gardło mnie bolalo katar ehh dawno przeziebiona nie bylam
Oczywiście u mojej mmay w aptece nie było prenatalu trzeba zamowic to wynalazla coś bezpiecznego na katar i gardlo mam nadzieje ze przejdzie szybko bo..
Wstałam wcześnie bo bylam z moczem ciepło u mnie ale pada ;/

Co do chusteczek nawilżanych to ja sobie życia bez nich nie wyobrażam czy buzię zmyc nawet wole je niz papier bardziej komfortowo się czuje teraz nawet w nie smarkam to nosa czerwonego nie mam hehe mam swoje wypróbowane juz:)

Ja nie wyobrazam sobie ich nie miec w toalecie! Przy kibelku sa dla mnie wazniejsze nic papier toaletowy :)

10tc [emoji295]️

Do góry