reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ola, nie mozna ryb surowych i wedzonych - reszte mozna. Istnieje ryzyko zakazenia listeria chyba, co jest w ciazy grozne dla Ciebie a zwlaszcza dla plodu.
Nie martw sie, ze jadlas... Ja kiedys tez jadlam i nic sie nie stalo, ale jak juz wiesz to unikaj

[emoji209] Adrianka, 24 tydzień

reklama
Ola, nie mozna ryb surowych i wedzonych - reszte mozna. Istnieje ryzyko zakazenia listeria chyba, co jest w ciazy grozne dla Ciebie a zwlaszcza dla plodu.
Nie martw sie, ze jadlas... Ja kiedys tez jadlam i nic sie nie stalo, ale jak juz wiesz to unikaj

Jadlam i jadlam tez smazona wczoraj kurde nic nie można:/

-Paraplu póki co to sobie kup ubranka, bo dla dziecka zdążysz:)

-Ola w Rossmanie są dla kobiet w ciąży leki.

-Nadziejka i ja tak samo myślę co do płynu, że tego dużo się nie używa więc raz na jakiś czas spokojnie można. Ja zacznę od babydream, potem się zobaczy.

Juz sporo ubran sobie kupilam :) 6 par materialowych spodni na gumce (w sumie i tak musialam kupic na lato mi mialam tylko jeansy a to latem dla mnie tortura).
Kupilam sobie tez 2 t-shirty i 2- koszulku na ramiaczka takie luzniejsze i rozciagliwe i kilka ladnych luznych koszul na jakies wyjscie.
W sumie wszystkie ciuchy kupowalam tak aby pasowaly na rosonacy brzuszek ale zeby na nastepne lato tez byly okej.

Jeszcze zostalo mi do kupienia kilka stanikow bo z aktualnych cyce mi sie wylewaja ale to jak bede w Amsterdamie to wybiore sie do Primarku bo tam staniki sa po 3-7 euro. A nie chce wydawacw normalnym sklepie 50 euro na stanik co moze za miesiac byc za maly.

10tc [emoji295]️

Nadziejka mi jak dermatolog przepisala oilatum to mówiła chyba żebym lala zakrętke albo półtora to ma kilka dni mialam mala butelkę ale dla dzidziusia mniej

reklama
Smazona moze byc. Nawet wedzona mozesz upiec i tez moze byc.
Ja jade do Leby, w porcie super wedzone rybki i dupa... Nawet nie upieke, bo nie mam gdzie [emoji24]

Do góry