reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
To takimi ze oscypka albo cos tam sie zjadło to nieprzejmojcie sie , ja zjadłam pleśniowy ser to nie raz bo taka ochotę miałam [emoji39][emoji39][emoji39]
India - tez tak mam , nie przyjmoj sie , czasem to mnie nawet boli dół brzucha, jak cie zaczyna bolec jak siedzisz to wstań i pospaceruj , a jak chodzisz to usiądź .

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji480][emoji166][emoji173]️ 29 TC

Dziewczeta slyszalyscie o rozstepie miesni brzucha w ciazy? Kurde naczytalam sie i teraz mysle. Bo jak leze na plecach i chce sie np podniesc szybko i glowe podnosze do gory to na srodku brzucha robi mi sie taki stozek i nie wiem czy to normalne czy nie ? To sie robi wtedy kiedy miesnie brzucha napinam jak chce wstac w takiej pozycji mniej wiecej jakbym robila brzuszki. Macie cos takiego?

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Mam dokładnie to samo [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]to normalne , ale staram sie unikać wiec podnosząc sie z pozycji leżącej obracam sie najpierw na bok i podnoszę rekami , zreszta juz nie dam rady sie podnieść normalnie . :-)

Ja tez sie przestraszylam jak zobaczylam grafike tego u wujka google ;p alee juz nic nie patrze w tym temacie ;p jaa czytam czytam kiedy tylko moge i pisze jak mam cos madrego do napisania ;p
Nie wiem czy Wam pisalam ze mam mieszkanie w bloku . ? I zaczal sie sezon jaskolek i upatrzyly sobie moje okna i caly czas mi gniazda robia a ja juz tyle siatek tam pozawieszalam na tasme i przybijalam mlotkiem do tynku zeby zadnej dziury nie bylo i zeby nie robily tych gniazd a one jak sie uczepily tak caly czas sie tluka tu u mnie i mnie budza o 6 rano i jeszcze parapety i okna mi pozasrywały . Wczoraj jedna sie zaplatala w tasme a ja sie balam ja wyciagnac ale w rekawiczkach ja wyciagnelam ale robilam to z 2 godziny i meczu prawie wcale nie ogladnelam przez nia ;p
A co się napociłam i zestresowałam przez nią to jezuusku;p

No ja wlasnie juz tez caly czas bokiem się podnoszę bo tak mi niewygodnie i ciezko ale jak leze czasami i chce glowe poprawic czy cos to mi sie ten stozek robi ale juz sie nie nakrecam na jakich glupi rozstep;p

Zrobilam sobie mniej wiecej liste w aptece gemini co mam zamowic sobie dla siebie i dla dziecka i mozecie zerknac i powiedziec mi czego mniej wiecej brakuje?
1466146253-1d1mld.jpeg
1466146262-1d1mld.jpeg
1466146273-1d1mld.jpeg

Dziewczynki kupcie sobie te majtki poporodowe spłaszczające brzuch , ja po ostatniej ciazy nosiłam i brzuch płaski w miesiąc a tak to trzeba 2-3 miesiace czekać , taka ciekawostka , pisze wam bo muszę tez sobie kupic a wlasnie mi sie przypomniało :-) takie sa elastyczne ściągające i wysokie do pępka , nie za seksi ale jaki rezultat ;-)

reklama
Nadziejla- wiadomo ze zwykle tez kupie na pierwsze 2 dni No i siatkowe ,ale to na zaraz po 2 dniach ... Daje wam 2 zdjecia przykładowych , to nie moje bo jeszcE nie kupiłam :-)
1466146806-euez43.jpeg
1466146814-bu3fta.jpeg

Do góry