reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ola- nie no gramy z Ukrainą tylko oni juz tak czy tak nie wyjdą z grupy :) wiec my praktycznie możemy nawet przegrać a i tak przejdziemy dalej

reklama
No nie moge, 30 stron do nadrobienia mam :p linie papilarnie Wam sie zeyra jak tyle bedziecie skukac w klawiature ;)
Nadrobie Was jak tylko bede miala wiecej sily, caly dzien w pracy powoduje, ze w domu tylko zjem cos i o 19 juz spie,doslownie ide spac o tej godzinie! A jak w domu jestem o 17 to spie juz o 18 [emoji33]

9tc [emoji7]

Paraplu, znam to :-)

Jeszcze dodam odnosnie jedzenia, bo Ola o makreli pisala. Wiecie, ze w ciazy nie dozwolone sa wedzone ryby???
Ja w I ciazy nie wiedzialam, w tej wiem od dawna, bo sprawdzalam czy nad morzem bede mogla jesc. I nie bede mogla [emoji24][emoji24][emoji24][emoji33][emoji34]

[emoji209] Adrianka, 24 tydzień

Dziendobry [emoji177]laseczki :-)
Tylem mam do nadrobienia :-0 wykończona byłam wczoraj i spektakl małego i potem mecz do kończ oglądaliśmy ....
India - racja z tą ryba wędzoną ja np kocham łososia wędzonego i nie mogę go ! Tylko gotowany i pieczony !!
KulCia-lepiej z twoją wątroba ??wyspalas sie ?
KMarysia - a ty przyszły mdlosci ?
Ja zaraz sie zbieram z wyra , moj juz pod prysznicem ..dzieci jeszcze w łożku o 7h30 maja budzik :-)
U mnie dziś chyba bedzie ładnie [emoji1360][emoji4][emoji295]️[emoji253][emoji254][emoji272][emoji255][emoji257]

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji480][emoji166][emoji173]️ 29 TC

Ano właśnie ;) ja ryb nie jem to nie mam problemu. Miałam z oscypkiem bo zjadlam na początku ciąży ale no bez przesady :D

OlaMagda dziękuję za troskę. To żołądek i jak mąż wrócił z pracy to nawet widział jak ten mały barbarzyńca nogi wystawia. Bardzo wczoraj się pchal, ciekawe czy zmieniał pozycję czy juz tak zostanie bo urósł. Dziś już ok. Podejrzewam tez żelazo bo zaczęłam brać. Cóż ważne , że przeszło :)

Chyba się da dżoł bo kiedyś od nas koleżanka próbowała ale nie wiem jak. Ja daje na fora maile których nie używam. :)

Chleb w jajku tez jem nadal! Mąż nigdy wcześniej nie jadł bo jego mama nie umie gotować ( wiem nic trudnego ale dla niej szał ) i teraz się jara[emoji14]ja jestem dziecko lat 90 wiec to końcówka tego szaleństwa ale nawet jest strona na fb Pewex i tam na wspominki można się wybrać :D

Igi [emoji173]32 tc

reklama
Kurcze, jak chodze to mnie dol brzucha ciagnie i czuje, taki ucisk. Czy to bejbik? Nie pamietam tego odczucia z poprzedniej ciazy. Macie tak czasami?

[emoji209] Adrianka, 24 tydzień

Do góry