reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Cześć dziewczynki [emoji18] ja nieprzespana noc , tak mi mała wysoko siedzi na przeponie ze cieżko mi sie oddycha ... Pogoda do dupy dziś u mnie ..
Ja tez Mam jeden tatuaż ale szczerze to żałuje , miałam 19 lat ...
India- mixa jest super , jest tez dla dzieci super gamma ale tak od roczku dopiero chyba bo dostępna w , auchan leclerc , carfurze ...

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji480][emoji166][emoji173]️ 29 TC

reklama
Marysia pytalas zyciowa o cc. To pozwól ze ja ci napisze jak bylo u mnie.
Cc miałam o 13.20 i o 22 wstalam przy pomocy położnej do zlewu który byl w pokoju żeby umyć zeby i buzie. I potem rano o 8 bylam tez z polozna pod prysznicem. Małego na noc nie miałam, przywieźli mi go o 10 i byl juz ze mna non stop. Najgorzej wspominam wstawanie z tego wysokiego lóżka do lozeczka z Filipem bo cala rana ciągnęła strasznie. I przewracanie się z boku na bok :/ w moim szpitalu nie uznają majtek siatkowych, oni uważają ze nie potrzeba ...tylko podkłady poporodowe. Wiec najgorsze bylo to jak wstalam z lozka a tu zaczyna lecieć po nogach :/ wiec później wzięłam się na sposób i nosilam podklady i na to majtki a przed obchodem je ściągałam. Po obchodzie znów majtki :D
Ja za to po 17h umierania mialam cesarke 1:40 syn. Zanim mnie ogarneli bylo po 2. Polozna kazala mi nie spac polozylam sie ok 5 . o 6 przyniesli mi syna. Nie moglam wstac co probowalam to mialam wrazenie ze wycieli mi kawal skory i jest jej za malo... Az się dusilam. Na drugi dzien wstalam rana ciagnela i piekla ://. Dziecko ciagle przy mnie. Wzielam sale pojedyncza bo lecialo ze mnie jak ze swini. Cycochy az wychodzily z pod koszuli . teraz wiem na co sie szykowac

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja w sumie cc wspominam ok. Przede wszystkim uratowało mi ono córkę. Znieczulenie miałam w kręgosłup. .. po porodzie czuje się jak puszcza. Panie dają zastrzyki przeciwbólowe i nie jest źle. Moja mała leżała trzy dni w inkubatorze wiec mi jej nie przywozili. Ja do niej chodziłam ale do laski obok na drugi dzień już dziecko przywieźli. Także tu doświadczenia z szybkim zrywaniem do dziecka nie mam bo przez te trzy dni się rozchodzilam[emoji14]
Słyszałam że najważniejsze to od razu starać się prostować delikatnie :)
Tak o cc z rana :)

Dzień dobry :)

Dzisiaj jedziemy do moich rodziców na długi weekend ;) ale najpierw do pracy zanieść kolejne zwolnienie.
Brakuje mi auta :( juz bym miała załatwione wszystko i byłabym u nich a tak musze czekać i jechać pksem[emoji14]A mała ma chorobę lokomocyjną wiec może być ciekawie... oby nie ...

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Czarnuszka mogę chyba napisać ze wiem co przeżywasz i czujesz bo miałam też takie akcje...
Ale niedługo wizyta i z panią doktor na pewno coś ustalicie :*

Życiowa juz ? A który masz tydzień ?To u mnie nic a nic ani kropli ! Zrob sobie opis i tygodnie w sygnaturze w ustawieniach .

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji480][emoji166][emoji173]️ 29 TC

OlaMagda ooo miałam przecież i zniknął :/
Wg najnowszych badań 23 tydzień leci :)
Z Marysia juz od 19 tyg przeciekalam.
Od razu napisze ze to czy wcześnie leci czy nie nie świadczy w minimalnym stopniu czy będzie się miało pokarm itp.
Po prostu moje cycki są akurat takie :)

Aaaa i zaczęłam przeciekac[emoji14]fabryka mleka się rozkręca i piżama mokra ... chyba wkładki musze kupić już. ..

No ja moze jeszcze nie przeciekam, ale kapie... Na koszulce po nocy mam kilka plamek od jakiegos czasu. W dzien tylko raz mi sie taka akcja zdarzyla

[emoji209] Adrianka, 24 tydzień

reklama
India tez mam nadzieje ze to tylko nocny incydent :)
Bo nic fajnego nosić te wkładki przy nadchodzących upalach ;)

♡ 23♡ Tymonek ♡

Do góry