reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Teraz moja kolej heheólnie widujemy sie raz na 3
Moj Z jest ode mnie starszy 2 lata tzn rok i 3 miesiace bo ja z grudnia a on z lutego :) Poznaliśmy się przez internet we wrześniu a w marcu już mieszkaliśmy razem a to dlatego, że on mieszkał 300 km ode mnie i miała taka pracę że czasami nie miał jak przyjechać i w lutym powiedziałam albo mieszkamy razem albo koniec.... no i on rzucił wszystko-rodzine, znajomych, prace, zmienił całe swoje zycie dla mnie.... oj początki były ciężkie... co innego spotkać się np na weekend a co innego mieszkać razem....były zgrzyty baaaa z dwa razy już go spakowałam hehe ale on się nie dał. Gdy leżałam chora w łóżku taka nieświeża i z tłustymi włosami i napuchnieta od kataru on wchodzi do pokoju i wręcza mi pierscionek zaręczynowy....

Moja teściowa...to typowa pyra poznańska hehehe matka 3 synów i córki, która ma zasady i wszystko musi być tak jak ona chce.... 3 dni przed ślubem dzwoniła do Z czy napewno chce tego ślubu.... jak urodziłam dziecko przyjechali i do Z mówią że taką jak ja to u siebie też by znalazł.... a wtedy on powiedział że napewno takiej żony i córki u siebie by nie miał.... Ogólnie widujemy się raz na 3 miesiace na weekend i szczerze pod koniec niedzieli już mam dosyć.... My od moich teściów na "nową droge życia" dostaliśmy 5 ręczników.... za to córka po naszym ślubie dostała kanape za 5 tysi bo "czuła sie opuszczona, bo wszyscy tylko zajmowali sie ślubem Z" więc mamusia ja uszczęśliwiła heheh

Oj Viola nie rozumieją... Ale dobrze, że nasz temat powstał to mamy gdzie sobie pogadać bez krępacji i ograniczeń. Bo kobieta kobietę zrozumie :) a kobieta która pragnie dziecko to już na 100%

reklama
NICK......WIEK....CIĄŻA.....TERMIN @
gośćania2........21........2.........22.01
nova31...........31..........2.........23.01
Kasiaa654........23..........1.......28.01
Wiiktoriiaaa.......23.........1.......30.01
Czekam.........32..........2..........01.02
Aniaa_H..........23.......1........02.02
India9..........30..........2.........ok 5.02
viola150......30..........2.........ok 7.02
Dora032......32.........2 ......... 7.02
Dzwoneczek...30.......2........ok14.02
minka23......23.......1............ok14.02
MałaMi90...26.........3..............14.02
Życiowa......28.......2.........??

NICK..WIEK..CIĄŻA ..TER.PORODU
magda...34.......4.......28.08.2016
KasiaMarysia..23.....1.......16.09.2016
anka_32........34..........3...........05.10

A gośćAnia sie tu z nami nie przeniosła?? I nova?? Bo ich terminy @ juz minely. Ciekawe co u nich

Do góry