reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ola21 a wiesz, że nie wiem ;/ wiem, że do któregoś momentu rośnie szybko a później spada, ale nie wiem czy całkiem, czy coś tam się utrzymuje przez całą ciążę ;p

reklama
Ma wykazie masz w 13 tyg ma być chyba 165 tysięcy a potem spada no ale musi sie utrzymywać:D
Ja po 5 dniach chyba albo tygodniu od wyniku 1008 mialam prawie 12 tys później juz rośnie więcej niz 100% :) kurde mega uczucie:)

Ja tez nie wiem. W ogóle bety nie robiłam. Po prostu poszłam do lekarza od razu po testowaniu bo nie mialam pojęcia , że to za wcześnie xD był pecherzyk a tydzień później juz serduszko; )

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

A to nie palona? Bo taka jasniutka. Ja jem sałatę lodowa z winegretem domowym. Strasznie Lubie :D

Nuska jest i będzie dobrze :) byle do 4 go[emoji14]

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Lubie tez ale niestety nie mam salaty. Kasza rozgotowana, bo aldente staja mi w gardle. Moglam ja podsmazyc.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej laseczki;)
Nuśka piekna beta;*
Ja kupiłam płyn do prania i do płukania Dzidziuś i pachna ślicznie a prać bede dopiero jak juz wszystkie ubranka bede miala pokupione ;p
Ależ wy sie spieracie o te kosmetyki ,każda przetestuje co bedzie chciala a jak bedzie sie cos dzialo ze skora dziecka to zmienicie na cos innego ;)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Kulcia ja też bety nie chciałam robić ;p ale mi gin podpowiedział, bo na usg prawie nic nie widać, jakiś zarys jakby ale to za wcześnie, a że wizyta za prawie 3 tygodnie dopiero to chciał wiedzieć, czy się dobrze wszystko rozwija ;)
No i ja chyba bym tak długo nie wytrzymała ;p hihi

Nadziejka ja tez kupie dzidziusia bo mega pachnie:)
A ja robiłam kulka bo u mnie ciąża młodsza byla prawie o dwa tygodnie przed te moje cykle dlatego nic nie było widać i lekarz kazał robić ;)

reklama
Do góry