reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
No kurde Kulka, jaka masakra ! Jakie dziady! Daj im popalic :-/

Czyli czekamy na bety i wizyte Zyciowej :-) emocje emocje
Lepsze niz na Euro ;-)

Ola, ja zamierzam wszystko wyprac na jakis miesiac przed terminem.

Dziekuje za komentarze do brzuszka :-) Marysiu czasem zaluje, ze wczesniej tego nie zaplanowalam, ale mysle, ze dam rade. Jeszcze tylko 4 tygodnie ;-)

[emoji209] Adrianka, 24 tydzień

Ola wszystko piore nawet reczniki .

India ale jak tylko zle sie poczujesz to na.l4.

Kulcia ja to ostatnio uderzam w Twoje smaki:)
1466003162-1d1mld.jpeg

sera fety mi brakuje tylko

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Weź mi nie mów ja kuchenki nie mam !!! Dziś na obiad kanapki.

Dobrze ze wczoraj i przedwczoraj babcia mi obiad zrobiła[emoji14]

Ja też piore nowe również. Nie wiem kto tego dotykał ;)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Ja juz nie mogę się doczekać az wybiorę i poskladam takie pachnące dzidziusiem ciuszki :)
Kasia doszłam do wniosku ze nie ma co szalec najwyżej jak będzie plama to szybko zapiore i do pralki a zawsze pieluche dam pod buzke:)
Wy juz zaraz będziecie miec a ja tyle czekać musze jeszcze

U mnie właśnie pojechali z meblami.
Moze tato się wyrobi do końca czerwca bo sam tam wszystko robi.
A kulcia ja juz zdalam mieszkanie teraz we Wrocławiu placilismy 2000 tysiące za 40 pare metrów masakra
Teraz jestem u mamy a później do Dzierzoniowa idziemy mieszkać bo mieszkanie ma w Dzierzoniowie wiesz gdzie to?
Do Wrocławia teraz będę jeździć do lekarza
Najbardziej sie wykończeń nie mogę doczekać:D

Pod bluzkę?? Na bluzkę chyba. Ja pieluchę tetrową mam zamiar stosować.
Trzeba wszystko prać, bo tak jak Kulcia piszę nie wiadomo kto dotykał. A ręcznik też trzeba, żeby wodę wsiąkał. Koce ja też wypiorę.
W sierpniu muszę wszystko przywieść od mamy i prać.Ola jak chcesz to możesz mi wyprać i wyprasować ja tam się nie obrażę :wink:

Kulcia ja się podzielę chętnie ;)

reklama
Do góry