reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
No trochę jestem nie lubię czekać haha:p
A koleżanka byla wczoraj tez na genetycznym to przelaczyl jej na 4d kurcze lezala taka malunia dzidzia zaslonieta lapkami:D wyslala mi zdj:)

Ja tam tylko myslalam na kazdej wizycie czy wszystko dobrze czy serduszko bije i czy dziecko rosnie tak jak powinno , no ale ja swoje przeszłam także nie mam co Was do siebie porownywac .
Aby zdrowe nie?;)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Noo oczywiście ja nie mówię ,że nie ;) sama sie zapytałam czy może już coś wiadomo o płci bo byłam ciekawa ,aczkolwiek przyjme wszystko co Bóg mi ześle ;) abym miala to upragnione maleństwo;)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

A widzielyscie jal kciuka ssie bo mnie to tak korci żeby to zobaczyć? ;)
Nadziejka taka prawda ze matka przed każdym usg się boi czy wszystko ok takie to juz mamy sa:) Ja to na każdym płakać mi się chce wzruszające to jest:)

reklama
Co do płci to taka ciekawostka z Francji , to długo nie chcą mowić płci bo niektórzy jak jest płeć której nie chcą to usuwają bo możesz odrazu do chyba 14tyg ale nie jestem pewna czy 14, czy 12... Moja sąsiadka usunęła w tamtym roku bo była dziewczynka a ma juz dwie , teraz jest w ciazy z chłopcem . Dla mnie to jest masakra a nie powód usunięcia No ale takie prawo .

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
gann9n73gdjf9e3t.png

Do góry