reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

No nie wiem czy za wcześnie , ja tylko temu ze po tym ostatnim incydencie sie boje , zas polecę do szpitala , a moj chłop to on nie wie gdzie co ja mam hahah tak to powiem mu tylko ta i ta torba i dobre i przywiezie mi , zaraz wam fotkę wstawię walizki małej bo moja nie skończona , i fotę moich produktów do pielęgnacji dla dzieci ...
Mała Mi - super ale sie bedA cieszyć rodzice [emoji2][emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
gann9n73gdjf9e3t.png

reklama
Właśnie ja jak Kulcia jestem tego samego zdania ze wiadomo na początku bede panikara ale nie chce tak chuchac i dmuchac na dziecko bo to nic dobrego jal widzę koleżanki nie patrzą kupują co jest tak samo z jedzeniem i dziecku nic nie jest a takie właśnie chuchanemu wiecznie cos dolega
Kasiu wydaje mi się ze sklad się trochę zmienił a to stary artykuł zaraz sprawdzę czy mam coz ziajki to Ci powiem

Na nastepny weekend chcemy pojechac.
Kasiu ja mialam w takim stylu tylko ze wygladaly jak bandaz i super sie sprawdzily szczegolnie po cc

Kasia proszę:)
Tam masz jeszcze płyn do kąpieli z oliwka balsam i coś jeszcze chyba no ale sprawdź sklad tego co wrzucam :)
Maslo shea ma i kwasy omega co jest dobre w dobrym kosmetyku
Nie ma parafiny bo Ty nie chcesz i zero % chemi niby; )

Aqua, Decyl Glucoside, Sodium Myreth Sulfate, PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Butyrospermum Parkii Butter, Glycerin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Styrene/ Acrylates Copolymer, Citric Acid, Polyquaternium-10, Sodium Benzoate, Parfum.

Decyl Glucoside - związek powierzchniowo czynny naturalnego pochodzenia, stosowany jako środek myjący
Sodium Myreth Sulfate - detergent, dość łagodny
PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate - substancja zmiękczająca
Sodium Chloride - stabilizator
Cocamidopropyl Betaine - substancja powierzchniowo czynna
Butyrospermum Parkii Butter - masło shea
Glycerin- substancja o właściwościach nawilżających
PEG-40 Hydrogenated Castor Oil - emolient, emulgator,środek powierzchniowo czynny
Styrene / Acrylates Copolymer - substancja zmętniająca,
Polyquaternium-10 - czynnik antystatyczny, substancja formotwórcza ,
Citric Acid -substancja pochodzenia roślinnego, konserwant, regulator kwasowości
Sodium Benzoate- konserwant

Ja wolę to:
Rossmann: Babydream:pielęgnacyjny płyn do kąpieli

Pielęgnujący płyn do kąpieli
Z rumiankiem i pantenolem, pH obojętne dla skóry, bez zawartości barwników oraz konserwantów. Delikatny wyciąg z rumianku oraz pantenol pielęgnują skórę dziecka oraz łagodzą podrażnienia.

skład: aqua,
- Lauryl Glucoside - środek powierzchniowo czynny pochodzenia naturalnego, o działaniu zwiększającym lepkość produktów,
- Cocamidopropyl Betaine - substancja pochodzenia roślinnego (przeważnie), substancja myjąca (powierzchniowo czynna),
- Coco Glucoside - substancja pochodzenia roślinnego - uzyskana ze skrobii kukurydzianej i oleju kokosowego, substancja powierzchniowo czynna,
- Glyceryl Oleate - emulgator,
- Sodium Lactate - substancja nawilżająca,
- Panthenol - działanie łagodzące,
- Triticum Vulgare Germ Extract - wyciąg z pszenicy ma działanie wygładzające, przeciwdziała procesom starzenia,
- Glyceryl Caprylate - Związek substancji naturalnych gliceryny i kwasu kaprylowego, o właściwościach natłuszczających,
- Lactic Acid - kwas mlekowy, działanie złuszczające, nawilżające, zwiększa skuteczność działania innych składników aktywnych,
- Chamomilla Recutita Flower Extract (CO2) - ekstrakt z rumianku o działaniu łagodzącym, przeciwzapalnym, antybakteryjnym,
- Parfum - substancja zapachowa

Hehe no to ja jeszcze nic nie mam spakowane. Dla siebie mam kapcie i tyle[emoji14]

Małemu popiore rzeczy za 3 tygodnie. Wtedy popakuje do komody i torbę również. Ale nie chce się spieszyć. Jescze 8 tygodni mam więc luzik ;) OlaMagda nie wywołuj wilka z lasu[emoji14]

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Ola 25 kwiecień 2016 starego bym nie wkleiła linka.

OlaMagda i elegancko, ja też wolałabym mieć wszystko gotowe żeby potem nie ganiać taty czy P :)

Kulcia tylko 8 tygodni :):) pokażesz Nam się przed porodem?

India po pracy zrób focie:)

reklama
Do góry