reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Porobić fotki jak juz będzie wszystko skończone :) w salonie trzeba powiesic mój ulubiony obraz co mąż robił i kuchnia będzie jutro już mam nadzieje całą.

Ja tam nie będę przeginac z tymi skladami itp bo też nie chce wyjalowic dzieciaka ;)

OlaMagda bardzo wcześnie torby masz spakowane! Ja nawet dla siebie nie mam rzeczy hehe w połowie lipca to zrobię.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia proszę:)
Tam masz jeszcze płyn do kąpieli z oliwka balsam i coś jeszcze chyba no ale sprawdź sklad tego co wrzucam :)
Maslo shea ma i kwasy omega co jest dobre w dobrym kosmetyku
Nie ma parafiny bo Ty nie chcesz i zero % chemi niby; )

Załączniki

• 86234_P_RL.png
    86234_P_RL.png
    14,7 KB · Wyświetleń: 61
Tak w aptece. Do nosa cos okolo 16zl.
I jak tam jest? Warto jechac?

Wiesz co to male miasteczko ale fajne mi sie podobało wszystko jest
Duzo ludzi tam jeździ jak jeżdżę no i co mogę polecić jak tam będziesz z czystym sercem restauracja Mila
Po raz pierwszy jadlam takie dobre tanie obiady nieraz nie da się przejesc ale kolejki tez sa uprzedzam ale warto naprawdę:) a kiedy jedziesz? :)
Ja niestety 150 zl za dobe za pokój bo sezon drogi jeszcze gdyby nie babka sama się odezwała to bym zrezygnowała z szukania
Bo tragedia z miejscami
Fajniejsze widziałam kwatery za ta sama cenę ale co jak zajęte tutaj tez nie jest zle ja tylko bede spać tam to po co lepsze:)my 27-02

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry