reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Porobić fotki jak juz będzie wszystko skończone :) w salonie trzeba powiesic mój ulubiony obraz co mąż robił i kuchnia będzie jutro już mam nadzieje całą.

Ja tam nie będę przeginac z tymi skladami itp bo też nie chce wyjalowic dzieciaka ;)

OlaMagda bardzo wcześnie torby masz spakowane! Ja nawet dla siebie nie mam rzeczy hehe w połowie lipca to zrobię.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia proszę:)
Tam masz jeszcze płyn do kąpieli z oliwka balsam i coś jeszcze chyba no ale sprawdź sklad tego co wrzucam :)
Maslo shea ma i kwasy omega co jest dobre w dobrym kosmetyku
Nie ma parafiny bo Ty nie chcesz i zero % chemi niby; )

Załączniki

• 86234_P_RL.png
    86234_P_RL.png
    14,7 KB · Wyświetleń: 64
Tak w aptece. Do nosa cos okolo 16zl.
I jak tam jest? Warto jechac?

Wiesz co to male miasteczko ale fajne mi sie podobało wszystko jest
Duzo ludzi tam jeździ jak jeżdżę no i co mogę polecić jak tam będziesz z czystym sercem restauracja Mila
Po raz pierwszy jadlam takie dobre tanie obiady nieraz nie da się przejesc ale kolejki tez sa uprzedzam ale warto naprawdę:) a kiedy jedziesz? :)
Ja niestety 150 zl za dobe za pokój bo sezon drogi jeszcze gdyby nie babka sama się odezwała to bym zrezygnowała z szukania
Bo tragedia z miejscami
Fajniejsze widziałam kwatery za ta sama cenę ale co jak zajęte tutaj tez nie jest zle ja tylko bede spać tam to po co lepsze:)my 27-02

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry