reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ja mojego na imprezie , jakiej w klubie , ale nie był ze mną w mojej paczce tylko z kumplami sie przyczepili bo jeden znał moja koleżankę , romantycznie to nie było bo on nie podrywal mnie , dopiero na drugi dzień na Facebook zaczął pisać taki jest , twierdził ze byłam za dumna i zabardzo niedostępna nie miał odwagi hahaha .

reklama
Miedzy mna a moim P jest 4 lata roznicy:)
Poznalismy sie przez moja kolezanke, tydzien wczesniej rozstalam sie z chlopakiem z ktorym bylam rok, a nie caly miesiac pozniej bylam juz z moim P:) no i do dzis jestesmy razem, w maju stuknie nam juz 6 lat:D
My sie klocimy glownie o pierdoly, np. ze wszedzie leza moje majtki, tylko nie w szufladzie:D

W ogole moj to mnie troche oszukal z wiekiem bo powiedzial ze ma 23 lata to ja sobie mysle a no dobra przecierpie te 6 lat roznicy juz ;) noo ale dopiero w szpitalu bo mial wypadek ja sie patrze na ta obraczke co ja zakladaja i patrze na pesel a on zaczyna sie od 86...... i do niego co zapomniales mi powiedziec czy co ze masz 27 lat i przepraszal mowil ze nie chcial zebym sie wystraszyla ale mi to nie przeszkadzalo teraz sie z tego smiejemy;)

reklama
Do dzis pamiętam jedna historie:D
Bylam u mojego P, i poszlismy nad wode, i tam byla taka altana, i oczywiscie seksik w niej tez:) tyle ze mi sie dzien wczesniej okres skonczyl, i myslalam ze juz na dobre, a po seksie patrze, a moj P ma cala koszulke we krwi:D jeju jak mi bylo wstyd:D do domu wracal juz bez koszulki:D dobrze ze lato wtedy bylo:D on sie z tego smieje do dzis, a mi do dzis jest za to wstyd:)

Do góry