reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Kasiia ciekawy temat zaczelas!
A dlugo jestescie razem?

Moj M.jest moim pierwszym, podd kazdym wzgledem. Oboje jestesmy w tym sammym wieku, ba, nawet z tegoo samego miesiaca. Ale jest swietnie! mielismy po 18lat jak zaczelismy byc ze soba, a ja jako dziewica nie spieszylam sie, on nie naciskal, dopiero po pol roku sama zachcialam. Blokade mialam po PRAWIE gwalcie pewnego "kolegi" na imprezie.. U M.wiiek nie robi rozni y, dojrzal przez te pare lat wspolnych, jest meCzyzna odpowiedziLnym, meskim, ale nadal jestpo swojemu zabawny, dzieki czemu zjjednuje sobie wszystykich wkolo.

Pewnnie kazda z nas kiedys sie kloci, ale to normalka w kazdym zwiazku. To znaczy, ze zzalezy nam. Milosc to jednak piekna sprawa..!

reklama
Jestem ponad 4 lata. W październiku będzie 5.
W ogóle to potoczyło się u mnie bardzo szybko, znaliśmy się krótko a zaczęliśmy chodzić. Przed nim miałam wielu chłopaków, ale do żadnego nie czułam tego co do M.
Owszem, kłócimy się i to jak większość o głupoty ale on jest taki że nie potrafi być ze mną poklocony i nawet jeśli coś jest z mojej winy to on pierwszy wystawia rękę ;)

My na naszej-klasie ;p zzobaczyl zdjecie, sposobalam mu sie, rok jakis pisalismy, i dopiero po roku soe spotkalismy pare razy i tak oo, lovelovelove ;D

A u mnie to było trochę śmieszne bo przyjeżdżał do mnie z takim kolega i jak się potem dowiedziałam to podobałam się temu koledze, chciał do mnie zarywać ale musiał wyjechać za granicę i wtedy mój wykorzystał sytuację, wciąż przyjeżdżał ale już sam ;)

reklama
U mnie jest roznica duza bo moj jest starszy o 10 lat ode mnie . Na poczatku sie wachalam ale nie zaluje jest taki kochany i nie daje odczuc ani mi ani innym w otoczeniu ze jest pomiedzy nami taka roznica .;) a poznalismy sie przez kolege ale wczesniej sie kojarzylismy tylko myslalam ze calkiem inaczej sie nazywa ale tam ;) a jestesmy razem 3 lata ;)

Do góry