reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Hej laseczki;*
Ja odpoczywam po weselu bo mialam i pojadlam i potanczylam troche hehe ;)
Mialam niedawno wizyte i wszystko dobrze naszczescie ,troche jestem zla na gina bo mi malego nie zwazyl ani nic tylko tetno sprawdzil i pokazal go na chwilke. Ale na nastepnej wizycie mu powiem zeby zrobil to konkretniej ;p
Ja zrobilam male zakupki dla malego i gdzies pod koniec miesiaca cos dokupie jeszcze z kosmetykow itp i zabieram sie za ubranka chociaz troszke juz mam ;p
Czytam Was troszke i cieszę się ,ze i u Was wszystko jest dobrze .
Piękne brzuszki kochane ;*
1465849355-1d1mld.jpeg

Pozdrawiamy z Filipkiem;*
1465849530-1d1mld.jpeg

reklama
Zależy moja mama mkala dwie cesarki i z moim bratem mlodszym miala mały:)
A koleżanka tez dwie miala i chuda jak patyk co chwile sie pytałam czy jest w tej ciąży czy nie a ona juz wtedy w 5 czy 6 byla:) moze tez od wód i od samej kobiety:)

Dziewczyny znacie jakieś fajne hotele w Karpaczu albo w Szklarskiej Porębie? Rodzice maja 35 lecie slubu i mama chce ojca zaprosić [emoji5]na weekend

Sandra Spa Karpacz, Hotel Artus Karpacz, Hotel Golebiewski Karpacz. A wgl to poszukaj sobie na gruponie jakiejś taniej weekendkwej wycieczki. Nawet do 70% taniej w kilku gwiazdkowym hotelu.

A jeśli chodzi o ciśnienie to w ciazy max 140/90 jeśli jest trochę niżej to ok. Nie ma co wpadać w paranoję. No i jednorazowy skok powyżej tych 140 tez nie ma lipy. Tylko wtedy cały dzień mierzyć co h.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kulciu na spokojnie sie rozpakuj i urzadz gniazdko. My nie uciekniemy [emoji9]mam pare pytankuuuf jak wrocisz [emoji12]

jesli chodzi o cisnienie to ja co dziennie nie mierze. Najbardziej mnie puls zmartwil. Pisalam Wam o dusznosciach, wlasnie dzis gdy mnie to zlapalo zmierzylam cisnienie. Po prostu siedzialam i nagle mnie duszno mi sie zrobilo, ucisk i wzielam cisnieniomierz. Polozylam sie na wznak, 20 min pozniej jeszcze wyzsze cisnienie i puls. Mala szalala az brzuch falowal. Po godzinie spadlo cisnienie i puls.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry