reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

No ja tez dooppel herz activ mama dalam za nie ponad 40 zl ale w w następny miesiącu kupie sobie mama dha 60 zl to nie duzo raz na miesiąc one nie maja zelaza a nie można go w ciąży przedawkowac chyba ze ktoś ma anemię
Ja wiem ze wit a nie można w tabletkach z pożywienia jak najbardziej tez pije sok z marchwi
Ale moj lekarz powiedział ze narazie nie trzeba bo mam bardzo dobra hemoglobine
A mi się rozchodzi o kwasy dha i musze sobie je kupić osobno bez witamin a jak zaleca mi witaminy to będę brala
Ja jem bardzo duzo owoców i warzyw

reklama
Kulcia do niedzieli ma być ;)

Ja brałam mama dha i dla mnie porażka. Nie dość ze drogie to jeszcze ja miałam kłopot żeby to połknąć. Teraz kupiłam prenaFolin II. Z apteki dr max i tam są osobno witaminy i osobno kapsułka z kwasami omega a połowę tańsze.
Zresztą pierwszy raz słyszę że nie trzeba brać witamin w ciąży. .. bo w dzisiejszych czasach nie jesteśmy w stanie wszystkiego z pozywuenia wziąć. .. chyba ze sama uprawiasz wszystko. Bo nawet warzywa ze straganów są pełne chemii niestety. I jeszcze kwestia raka ze trzeba umieć obrabiać rąk warzywa i owoce żeby witaminy były w ogóle przyswajalne przez organizm. .. i znać zasady typu nie łączymy ogórka z innymi warzywami itp.

♡ 21♡ Tymon albo Michałek ♡

Dla mnie ma dha były ok większe sa doppelherz activ
Mi mówią ze jak najwięcej z pożywienia a skoro hemo mi urosla jeszcze bardziej to chyba widać ze moja dieta skutkuje
Po co mi zelazo w tych tabletkach jal ja mam wysoka hemo o to mi się rozchodzi bralas mama dha i widziałaś ze pisało ze bez zelaza i wit a
A dzisiaj spotkałam koleżankę w ciąży ma hemoglobine 15 i lekarz jej powiedział ze pozazdrościć takich wyników i ze może brać witaminy jak chce a jak jej spadnie hem to wtedy

Ogórek to w ogóle ze wszystkich warzyw wtrąca Wit c... najlepiej jeść go samego...
Ot takie glupotki wymyślone przez naturę :)

♡ 21♡ Tymon albo Michałek ♡

Ja zamawiam na doz.pl są tanie leki i za free dochodzą do apteki doz w mieście i tylko odbieram. U mnie Doppel 38 zł a w aptece internetowej 23 i.przy odbiorze 23 zł :D

Życiowa nie lubię Cię! Ja tu glodna taka a Ty o takich rzeczach piszesz.
Sok pomarańczowy meeeeeeeeega!!! kocham i marchewkowy ooo ja chyba zwariuje.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry