reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Ja tez czytałam i słyszałam od kuzynki mojego zeby wit a nie brać a żelazo jest ale w tych co wam pisałam nie ma bo pisze ze nadmiar może szkodzić ale juz w doppel jest:)

Jestem. Melduje się. Już mam dla Magdy wszystko. Brakuje tylko ręczników, rozka. Koleżanka mi dala po synku unisex. Głupio mi bo rzeczy jak nowe a nic nie chciała, winko jej dałam chociaż. Nawet śpiwór dostałam. Zaraz was nadrobie tylko zjem.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja narazie wszystko ok i lekarz nie kazal nic brać pewnie położna mi zaleci sama te kwasy później
Koleżanka mówiła ze kazala jej później same kwasy brać bez witamin bo dziecko się urodzi spuchniete od witamin
No chyba ze ktoś ma niska hemo to tak i niedobór witamin mi urosła z 12,7 do 13 a sam kwas bralam:D
Jak urodzi się spuchniete od witamin?
To są dawki dla kobiet w ciąży, orgaznim dziecka czerpie od nas więc musimy uzupełniac braki. Wybacz ale to głupie stwierdzenie według mnie.

No ja słyszałam, że to mit z tymi witaminami ale co ja tam wiem :)

KasiaMarysia no to fajowo, że już wszystko! Fura dla małej tez jest?
Kurde ja musze się pozbyć tej mojej co.maz nie chce naprawiać...

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Kulcia ubranka, zostaje wózek i te duże rzeczy.

Gadałam z ojcem żebyśmy pół tony węgla kupili bo w nocy się wrzuci i będzie ciepło do rana, on stwierdził że nie będzie palił. Ja się wkurzyłam i napisałam do Pawła co ten ojciec gada i nie chce żeby mała marzla to napisał mi ze obiecuje ze nic takiego nie będzie miało miejsca. Normalnie aż mi się tak miło zrobiło na sercu. :)

1465574010-1d1mld.jpeg
1465574016-1d1mld.jpeg
1465574023-1d1mld.jpeg

reklama
Do góry