reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

A i macie tu Ignaska mojego :) nie wiem czy widać co jest co :)
1465555164-1d1mld.jpeg

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mamakulka 40metrow to nie jest źle! Tylko te meble... a nie dałabym rady póki co regałów porobić sobie ze skrzyni... chociaż kurde w brw za 700zl zestaw mebli do kuchni jest ... ale 7 stów wydać na raz to szarpniecie. .. :/

♡ 21♡ Tymon albo Michałek ♡

Tak jest buzia i rączka :) wierci się cały czas :D nie chciał dać serduszka posłuchać bo uciekał. Ale dał w końcu.

Wiesz co w castoramie za 400 z blatami kupie. Mam pomysł żeby zaproponować zamiast czynszu kupić meble i zostawić bo nie będą to moje wymarzone a zaoszczedze :) jak się nie zgodzą to trudno.

Ale ma rączkę i nosek malusi :) hi hi dzisiaj był grzeczny przynajmniej ;)

Mój wczoraj się "glacą" jak to doktorek powiedział ustawił. .. mam nadzieje ze za tydzień ładnie buzię pokaże :)

♡ 21♡ Tymon albo Michałek ♡

W lm 400 bez blatów. Juz obczajalam :D

A zła jestem bo gdyby mój mąż nie spał jak susel to byśmy dzisiaj wszystko obgadali a tak to dziada dobudzic nie mogłam. Jemu mogę wirtarke obok głowy odpalić i nic. Budzik jak nastawial kiedyś to radio na cały regulator ze wzmacniaczem! !! Dom się telepie a on śpi dalej. Teraz juz tak nie nastawia bo mnie chu strzelal od tego. Wrr a tak jutro znowu trzeba jechać bez sensu benzynę tracić. Ale co ja poradzę na niego.

Kulcia kurcze juz niedługo będzie z Tobą!
Wiesz co jak macie prosta kuchnie to meble w bodzio czy cos to za grosze sa 1200 zl juz masz fajne mozna na raty ale komuś kupować niego za czynsz nie liczą
Moja mama dala nam tam do mieszkania 3000 tysiące albo ponad za kuchenne a chciała lepsze tylko ze droższe były ale te tez bardzo ładne pojemne:)
A na 40 m dacie rade spokojnie z jednym bobasem ja też wychowana w dużym domu a moja mama też nam kawalerke daje:)

reklama
Do góry