reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Cześć dziewczyny :)
Ja karmić zamierzam, nie wiem jak długo ale na pewno będę. Ostatnio jak była u Wojtusia położna to mówiła że mleko z piersi można zamrozić i trzymać do pół roku. Dla mnie to dziwne. Ona mówiła że miała ostatnio szkolenie i że udowodnione jest ze takie mleko nie traci żadnych właściwości.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Co do lekarzy to ja chodzę prywatnie do lekarza, który jest ordynatorem w szpitalu. Jest dość sprawdzony co do porodów bo moja siostra też do Niego chodziła, mama Wojtka też i przy obu porodach był. :)

Mnie zawsze zastanawialo dlaczego kobietom zalezy, zeby ich lekarz byl przy porodzie. Rozumiem jeszcze cc, ale sn?

O porodach w prywatnej Klinice slyszalam tylko, ze robia duzo cc, bo kobiety tak wola rodzic no i ze lepiej isc do szpitala panstwowego, bo lekarze tam przyjmuja duzo wiecej porodow niz Ci w prywatnych, ale to opinie internetowe

[emoji209] Adrianka, 23 tydzień

A tak więcej to wam jeszcze napiszę, że już mam dość tych plackow :D więcej zamówień nie przyjmuje. Chyba że tak jednego torta w tygodniu to ok ale nie tyle co teraz. Dobrze ze mam pomoc bo bym nie wyrobiła. Kręgosłup mnie boli. Na szczęście placki prawie gotowe, jedynie serniki w piekarniku. Na jutro zostają mi torty :)

Mnie zawsze zastanawialo dlaczego kobietom zalezy, zeby ich lekarz byl przy porodzie. Rozumiem jeszcze cc, ale sn?

O porodach w prywatnej Klinice slyszalam tylko, ze robia duzo cc, bo kobiety tak wola rodzic no i ze lepiej isc do szpitala panstwowego, bo lekarze tam przyjmuja duzo wiecej porodow niz Ci w prywatnych, ale to opinie internetowe

[emoji209] Adrianka, 23 tydzień
No ja przy sn nie będę nalegala żeby lekarz był :) chyba że będą jakieś komplikacje, ale oby nie. Staram się myśleć pozytywnie :)

Moja lekarka nie będzie przy porodzie bo nie pracuje w szpitalu. Koleżanka rodziła i jej lekarki tez nie było a pracuje u nas ale akurat dyżuru nie miała i nie przyjechała wiec jeden grzyb tyle Wam powiem.

Ola 21 nie sugeruj się kochana wiekiem a doświadczeniem i kompetencjami lekarza bo ważne żeby wiedział co robi. Nie zawsze płacąc mamy lepiej. Kiedy masz wizytę? :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Właśnie! Miałam wam pisać i bym zapomniała. Mamy jakiegoś pecha do wizyt. Dzisiaj dzwonił do mnie lekarz że mu wypadł dyżur i nie będzie przyjmował. Czyli wizytę mam za tydzień a nie dziś. A już myślałam że właśnie dowiem się kiedy to polowkowe, kiedy ta glukoze będę musiała pić..

Tu we Francji nie mam tego problemu , bo ginekologów nie ma przy porodach od dawna juz , sa tylko położne , ginekolog jest jak sa problemy , cesarki lub inne ...
Szpitale sa takie same tez bo wszytko jest płatne ale wszyscy maja ubezpieczenie za które sie płaci miesięcznie lub praca ci płaci , i chodząc do lekarzy dajesz kartę i nic ni płacisz , taki inny system .

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
gann9n73gdjf9e3t.png

reklama
Do góry