reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ola, Twoj brzuszek.jest sliczny okraglutki :-) :-) :-)
A Kuleczka to cala.wille ma ;-)

oar8gox1q9487g3m.png

reklama
Dokładnie. Ja tez o tym myślę w ten sposób. Na dodatek mój J chyba nie zdaję sobie sprawy co ja czuje kiedy za każdym razem robię test i wychodzi negatywny. Wygląda jakby po Nim to spływało jak po kaczce, wiem ze też to przeżywa , ale zamiast dac mi spokój kiedy widzi ze ja nie w sosie to dolewa oliwy do ognia. Zaczął sie moj serial o 12:40 , do J przyszedł kolega i prosze mojego J żeby tak głośno nie gadał. To specjalnie chyba darł się całym gardlem żebym nie mogła oglądać serialu. Wkurwiłam sie poszłam z fochem do kuchni to jeszcze mnie woła i pyta czemu nie oglądam i ze jak nie oglądam to on przelacza. Jesteśmy dwa miechy całe prawie razem non stop. Łazi za mną, sprawdza kim pisze, co chwile A DO KOGO PISZESZ a ja do Was mogę drugie, tylko on o tym nie wie że na forum się zwierzam obcym poniekąd ludziom. Nie wiem jakby na to zareagował więc mu nie mowie , a poza tym nie musi wiedzieć i potem by wchodził i szukał co ja pisze. Kocham go nad życie i wiem ze on mnie tez ale faceci chyba nie czają kiedy kobieta ma zly dzień , szczególnie u mnie z wiadomych względów.
No powiem Ci, ze moj nie rozumial.w ogole jak plakalam kiedy w I ciaze zajsc nie moglam. Teraz tez.nie rozumie moich hormonow. Troche taki egoista pozbawiony empatii :p, ale coz - taki egzemplarz. Nie narzekam bardzo, bo.nadrabia innym pozytywnym zachowaniem :-)

oar8gox1q9487g3m.png

[emoji1][emoji4] No kuleczka tak , jakby sie jej dwa tam chowały :-)
A ty india nie pokazywałas swojego dość chwile ....???
Zrob fotę jak bedziesz mieć czas ;-)
Czarnulka - poczekaj niech sie wyjaśni ten cykl czy to ciaza czy nie , i jak nie to niech twój J zbada nasienie .

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
gann9n73gdjf9e3t.png

Nagrywaj jak fika :D

Dziewczyny powiem Wam , że z facetami to wiecznie problem. Wstrętne facety :D

No ja mam duży jak cholera. Mój mąż się nabija ze mnie strasznie hehe , że jak się obrazę to już nawet nie umiem z dumą sobie pójść do drugiego pokoju :D

31 tc Ignaś <3

Nagrywaj jak fika :D

Dziewczyny powiem Wam , że z facetami to wiecznie problem. Wstrętne facety :D

No ja mam duży jak cholera. Mój mąż się nabija ze mnie strasznie hehe , że jak się obrazę to już nawet nie umiem z dumą sobie pójść do drugiego pokoju :D

31 tc Ignaś <3
Hahaha! Dobre :-)

Ja pamietam jak.kiedys sie z M. poklocilam i wpadlam w taka.zlosc, ze w.lazience uderzyalm.reka w grzejnik zeberkowy pionowy i on zaczal od sciany odpadac. Wyobrazcie sobie jak musialam go trzymac i jeszze wolac M. zeby mi pomogl :]
Jeszcze musialam tlumaczyc czemu zaczal odpadac... :D

oar8gox1q9487g3m.png

reklama
Do góry