reklama
India9
Fanka BB :)
No powiem Ci, ze moj nie rozumial.w ogole jak plakalam kiedy w I ciaze zajsc nie moglam. Teraz tez.nie rozumie moich hormonow. Troche taki egoista pozbawiony empatii , ale coz - taki egzemplarz. Nie narzekam bardzo, bo.nadrabia innym pozytywnym zachowaniem :-)Dokładnie. Ja tez o tym myślę w ten sposób. Na dodatek mój J chyba nie zdaję sobie sprawy co ja czuje kiedy za każdym razem robię test i wychodzi negatywny. Wygląda jakby po Nim to spływało jak po kaczce, wiem ze też to przeżywa , ale zamiast dac mi spokój kiedy widzi ze ja nie w sosie to dolewa oliwy do ognia. Zaczął sie moj serial o 12:40 , do J przyszedł kolega i prosze mojego J żeby tak głośno nie gadał. To specjalnie chyba darł się całym gardlem żebym nie mogła oglądać serialu. Wkurwiłam sie poszłam z fochem do kuchni to jeszcze mnie woła i pyta czemu nie oglądam i ze jak nie oglądam to on przelacza. Jesteśmy dwa miechy całe prawie razem non stop. Łazi za mną, sprawdza kim pisze, co chwile A DO KOGO PISZESZ a ja do Was mogę drugie, tylko on o tym nie wie że na forum się zwierzam obcym poniekąd ludziom. Nie wiem jakby na to zareagował więc mu nie mowie , a poza tym nie musi wiedzieć i potem by wchodził i szukał co ja pisze. Kocham go nad życie i wiem ze on mnie tez ale faceci chyba nie czają kiedy kobieta ma zly dzień , szczególnie u mnie z wiadomych względów.
OlaMagda09
[emoji1][emoji4] No kuleczka tak , jakby sie jej dwa tam chowały :-)
A ty india nie pokazywałas swojego dość chwile ....???
Zrob fotę jak bedziesz mieć czas ;-)
Czarnulka - poczekaj niech sie wyjaśni ten cykl czy to ciaza czy nie , i jak nie to niech twój J zbada nasienie .
Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
A ty india nie pokazywałas swojego dość chwile ....???
Zrob fotę jak bedziesz mieć czas ;-)
Czarnulka - poczekaj niech sie wyjaśni ten cykl czy to ciaza czy nie , i jak nie to niech twój J zbada nasienie .
Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
Życiowa
To i ja się pochwale
mój bęben z końca 19 tygodnia
Mały w ogóle fika mi koziolki aż brzuch podskakuje
Coraz częściej i coraz mocniej
Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
Mamakulka
Nagrywaj jak fika
Dziewczyny powiem Wam , że z facetami to wiecznie problem. Wstrętne facety
No ja mam duży jak cholera. Mój mąż się nabija ze mnie strasznie hehe , że jak się obrazę to już nawet nie umiem z dumą sobie pójść do drugiego pokoju
31 tc Ignaś <3
No ja mam duży jak cholera. Mój mąż się nabija ze mnie strasznie hehe , że jak się obrazę to już nawet nie umiem z dumą sobie pójść do drugiego pokoju
31 tc Ignaś <3
India9
Hahaha! Dobre :-)Nagrywaj jak fika
31 tc Ignaś <3
Ja pamietam jak.kiedys sie z M. poklocilam i wpadlam w taka.zlosc, ze w.lazience uderzyalm.reka w grzejnik zeberkowy pionowy i on zaczal od sciany odpadac. Wyobrazcie sobie jak musialam go trzymac i jeszze wolac M. zeby mi pomogl :]
Jeszcze musialam tlumaczyc czemu zaczal odpadac...
reklama