reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Kasia Marysia - mi tez sie cieżko oddycha zwłaszcza wieczor :-(
A mi komplet witamin duzo pomaga nie czuje zmęczenia nie śpię w dzien i mam energię

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
w4sq9jcgl8bvvbsq.png

-Kulcia to dobrze:) a.ile płacisz? u mnie 37 zł widzę. Dobrze ze zadzwoniłam do apteki. Zapytałam o Doppelherz teraz tez biorę ale inny. I na necie 23.49 a u mnie 38 zł. Oczy jak 5 złoty zrobiłam ale ta pani powiedziała, że jak zamówie na stronie to oni dostaną z hurtowni po cenie ze strony i mogę u nich po tej cenie kupić czyli 23.49 :)

- OlaMagda a jakie bierzesz tabsy :-) nie zalalo Cie? :(

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Laski pomóżcie. Rozmawiałam z kierowniczka która stwierdziła że nie wiem po co w ogóle wracałam ale skoro chce pracować to dyrka stwierdziła że nie ma żadnej taryfy ulgowej i ona mnie nie zwolni ze świadczenia pracy. .. wiec mam normalnie chodzić chodzić teren itp. Albo iść na zwolnienie. Wkurzylam się i moje poczucie obowiązku wyparowalo. Do giną mogę iść dopiero w środę bo ona jest na zwolnieniu (abstrakcja dla mnie[emoji14]lekarz na zwolnieniu[emoji14]) ale zapisałam się do internisty bo tak mnie ruszyła ta rozmowa ze pierdole nie robie iść chce ość najlepiej od jutra na zwolnienie skoro sobie rąk świetnie beze beze mnie beze mnie będą radzić. Tylko co mam powiedzieć interniscie? Szczerze mu się przyznać ze mam giną dopiero w środę? A ze w pracy bardzo dużo chodzę i puchna mi nogi? Czy co? Jak.Jak.myslicie co będzie skuteczne?

W ogóle wkurwilam się okropnie... bo akurat takiego powitania się nie spodziewałam szczególnie ze wydawało mi się ze mam ok układy... a tu.sie okazuje ze jednak nie.i przeszkadzam wręcz przychdzac do pracy... ech... serio nie ma co się scierac. ..

Kulka może po macierzyńskim bym do ciebie do roboty się wkrecila[emoji14]jak juz auto kupie[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Tam gdzie ja pracuje? W sensie veti? Tam to już pewnie ja nie będę pracować. Mówiłam kochana pracodawcy nie mają skrupułów. Niestety. Ze mną było tak samo. Póki nie zaszłam w ciążę to najlepszy pracownik , zawsze dyspozycyjna i skrupulatna, szybko wykonywałam prace. A jak zaszłam to normalnie jestem najgorsza. Pewnie mnie zwolnić jak się skończy okres ochronny. Na 100. Twoi postapili bezczelnie i mogłabyś ich gdzieś zgłosić. Nie mają prawa kazać Ci tego robić. Interniscie powiedz , że nie dajesz rady i juz. Z tym , że nie wiem czy nie powie Ci weź urlop... może idź do innego gina?

Kasiu za te zapłaciłam jakoś 21 zł :)

m3sxskjo1onnhrmc.png

Kulcia- no takiego masz farta vous chlopca nosisz , jak chłopca nosiłam to nic a nic mi nie było pracowałam do 8 miesiąca !!!!a dziewuszka juz ci innego .....
Kasia Marysia - moje tabsy to tu we Francji nazywają sie gynefam to jest cały komplet witamin jest wszystko i kosztuje mnie 13€ na miesiąc czyli 40zl ale dla mnie 13€ to tak jak dla was 20zl góra .. Tu masz skład moich witamin -
A nie zalało mnie ale pięknej pogody nie mam , ale moich w Krakowie i Wadowicach zalało !
1464862563-xrvcnb.jpeg

gann9n73gdjf9e3t.png

reklama
Życiowa ja na twoim miejscu bym jeszcze pracowała o ile dobrze sie czujesz , zobacYsz na następnej wizycie , znam to skąś , tez tak to mamy ze nie ma ulg dla kobiet w ciazy jakiś specjalnych , bo ciaza to nie choroba jak to wszyscy mówią .

gann9n73gdjf9e3t.png

Do góry