reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dzień dobry po raz drugi.

-India oj chętnie bym Cie zastąpiła, żebyś mogła odpocząć te parę dni.

-Ania ale jesteś no! My tak wszystkie czekamy na wieści, a Ty ukrywasz wszystko. Wrrr.

-Kulcia panele w nowym domu dobrze rozumiem? Oczywiście na koszt właściciela? Studzienka się nie martw, odetkaja, wodę odpompuja i gitara. Tydzień szybko zleci. Zazdroszczę Ci tych słodyczy, ja nigdy nie mam nic w domu na słodko.

-Życiowa a nie możecie szafki odsunąć? Może to tylko uszczelka.

-Czarnuszka byłaś na becie?

-OlaMagda ja tam zawsze mam ochotę i mnie to przeraza :-(a mąż dobrze mówi, polać mu!

Dziewczyny juz drugi dzień śni mi się P. Dziś śniło mi ze jakimś cudem byłam w hotelu z K i mówiłam mu ze ma się odpier**** bo aż się go brzydze. I byłam umówiona z P ale wracając do domu gdzieś zgubiłam torbę z telefonem i nie mogłam zadzwonić do niego, a on już jechał do mnie . Śniło mi się tez ze byłam z P u mojej mamy i nie pozwalała mi wrócić do niego. To dziś w nocy, a wczoraj śniło mi się ze kradlismy kapustę na polu na bigos i gołąbki :-D

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tak na koszt właściciela i obniża nam o 350 czynsz w tym miesiącu w nagrodę hehe wiec jakiś plus z tego jest.

KasiuMarysiu ja też mam ochotę wciąż ale ostatnio mamy problem bo nie wiedzieć czemu jestem jak dziewica normalnie... a moje dziecko po orgazmach śpi :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Wczoraj wróciłam do pracy... od tamtej pory na każdym kroku słyszę tylko "po co wrocilam" "czemu nie idę na zwolnienie " itp. Czuje Czujesz z tym tragicznie bo sądziłam ze to z mojej strony ok ze wracam i chce pozamykac wszystko. A takie pytania mnie wkurwiaja tylko... chyba serio pójdę do gina i będę mieć wywalone i wezmę l4 do końca ciąży. .. wtedy pewnie będą gadać ze poszłam na zwolnienie ze nie staram się itp....

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry po raz drugi.

-India oj chętnie bym Cie zastąpiła, żebyś mogła odpocząć te parę dni.

-Ania ale jesteś no! My tak wszystkie czekamy na wieści, a Ty ukrywasz wszystko. Wrrr.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Ej no Kasia, nie warczaj na mnie [emoji17]
wkleje wkleje, ale w pracy nie mam jak

===Dwóch chłopców mamy, o trzeci Skarb się staramy :-D ===

Ja dostałam dziś papiery właśnie o macierzyński , tak jak mówiłam od lipca do lutego , muszę wysłać , kontrakt pracy i ostatnie 3 potwierdzenia wypłat ......
Kasia Marysia - mi tez sie ciagle chce ! Gorzej z pozycjami hahahaha

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
w4sq9jcgl8bvvbsq.png

Życiowa idź na l4 , nie miej wyrzutów. Oni wobec Ciebie tez by nie mieli. Ja się o tym przekonałam.

No pozycję ciężko wybrać odbowiednia :)

Kurde dziewczyny i co tu robić w tym domu jak wszystko spakowane.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry