reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Zrobilam, ale jest naprawde bladziutka, na dwoch roznych testach...
fotke wkleje w sobot bo wtedy bede powtarzac. Oby ta qrevska @ nie przyszla.
Poki co mam nieziemska zgage....

===Dwóch chłopców mamy, o trzeci Skarb się staramy :-D ===

reklama
Zrobilam, ale jest naprawde bladziutka, na dwoch roznych testach...
fotke wkleje w sobot bo wtedy bede powtarzac. Oby ta qrevska @ nie przyszla.
Poki co mam nieziemska zgage....

===Dwóch chłopców mamy, o trzeci Skarb się staramy :-D ===
Mi też wychodziły blade. Musiałam po kilka zdjęć robić żeby było choć trochę widać. Ale wklejalam na forum bo gdyby nie wsparcie dziewczyn to bym oszalała[emoji14]
Wiec ty tez się nam daj nacieszyć nawet bladziochem ;)

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

Anna, wklejaj wklejaj :D jak bedziesz miala foto :-)

oar8gox1q9487g3m.png

Ja juz zrezygnowana byłam. Nie rozczarowana. Rano mąż jedno auto porysowal, drugie w trasie dostało opryskiwacze i szyba peknieta.... no masakra. Także dlatego wczoraj nie pisałam bo mieliśmy doła. Zezarlismy tofifi na pół w 3 minuty na pocieszenie :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Kulcia kurde ale combos normalnie. ..
A ci z panelami się porobiło? Podmokly przed te burze?

Żeby Ci było lżej to ci napisze ze wczoraj idę do kuchni i się poslizgnelam. .. patrzę a tam kaluza o.o myślę wtf. S mówi ze może herbatę rozlal. .. spoko wytarl. Dzisiaj rano wchodzę do kuchni... poslizgnelam się. .. kaluza w tym samym miejscu. .. zmacalam podłogę i pod szafkami tez woda jest chyba. .. nie wiem czy to nie zmywarka przecieka... zakrecilam wodę przed wyjściem. .. ale wczoraj nie wlaczalam zmywarki. .. wiec nie wiem. Ale ewidentnie pod szafką mokro... wiec chyba będzie trzeba zdemontować meble żeby to sprawdzić :(

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pieprzona woda nie? Kurde ... wy to na swoim wiec problem większy wiec wspolczucie się Tobie należy :*

U nas studzienka była zapchana na parkingu i zalała mieszkanie i muszą wymienić panele. Najpierw mówię no to ***** zawsze będzie wylewać. Ale jak zainwestowali w panele no to chyba nie będą kombinować nie.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry