reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Kochane moje.

India, gratulacje córeczki! Ogromnie się cieszę, że wszystko super. Piękna już jest Twoja Mała! Ściskam Was i głaszczę po brzusiu!

Nuśka, trzymam kciukasy. Nie ma innej możliwości niż II kreski za dwa tygodnie!

Kseniu, India, przykro mi z powodu alkoholizmu.. Mam podobnie, kiedyś Wam opowiem.

Przepraszam, że nie każdej odpowiem, wybaczcie. Ale mam tragiczny dzień.

Moje HCG całkowite (bo takie zrobili, chociaż prosiłam o b-Hcg) w 25 dc 0,1. Więc ten ostatni cykl nasz stracony. Nie sądziłam, że tak mi będzie przykro. Tym bardziej, że miałam dziś przyjemność opiekować się dwu miesięczną dziewczynką. Płakałam..

Po drugie - po pół roku walki z rakiem zmarła bliska mi osoba z rodziny, w wieku 50 lat. Dopiero co urodziły mu się wnuczki, nie zdążył się nacieszyć. Byłam przy powiadomieniu o śmierci obok ojca zmarłego. Krzyk, że musi pochować własne dziecko mnie sparaliżował.
Idę dziś trochę ochłonąć, posiedzieć z przyjaciółką i zwyczajnie wypić piwo, bo nie wyrabiam z emocjami.

Trzymajcie się kochane, ściskam wszystkie i każdą z osobna!

reklama
Aniu kochanie :( nic Cię nie pocieszy wiec nie będę smażyć glupotek które Cię mogą zirytowac. Przykro mi bardzo i jestem z Tobą. Tylko tyle. Całuje Cię w nosa i głaszcze po głowie. Napij się piwka i powysylaj snapy. Czwartek w piątek :*

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Kochane moje.

India, gratulacje córeczki! Ogromnie się cieszę, że wszystko super. Piękna już jest Twoja Mała! Ściskam Was i głaszczę po brzusiu!

Nuśka, trzymam kciukasy. Nie ma innej możliwości niż II kreski za dwa tygodnie!

Kseniu, India, przykro mi z powodu alkoholizmu.. Mam podobnie, kiedyś Wam opowiem.

Przepraszam, że nie każdej odpowiem, wybaczcie. Ale mam tragiczny dzień.

Moje HCG całkowite (bo takie zrobili, chociaż prosiłam o b-Hcg) w 25 dc 0,1. Więc ten ostatni cykl nasz stracony. Nie sądziłam, że tak mi będzie przykro. Tym bardziej, że miałam dziś przyjemność opiekować się dwu miesięczną dziewczynką. Płakałam..

Po drugie - po pół roku walki z rakiem zmarła bliska mi osoba z rodziny, w wieku 50 lat. Dopiero co urodziły mu się wnuczki, nie zdążył się nacieszyć. Byłam przy powiadomieniu o śmierci obok ojca zmarłego. Krzyk, że musi pochować własne dziecko mnie sparaliżował.
Idę dziś trochę ochłonąć, posiedzieć z przyjaciółką i zwyczajnie wypić piwo, bo nie wyrabiam z emocjami.

Trzymajcie się kochane, ściskam wszystkie i każdą z osobna!
Aniula, sciskam Cie mocno :-* bardzo mi przykro :-*

oar8gox114xxmi3b.png

reklama
Hello, a ja dopiero sie obudzilam :-) M. pojechal rano do brata, Radek u tesciowej, wiec moglam pospac :-)

Od 16 do pozna w nocy przechodzily nad Warszawa porzadne burze, do tego stopnia, ze raz wysiadl prad na dwie sekundy, no i w nocy sie obudzilam i tak walilo, ze nie moglam zasnac.

Cala noc snilam o ubrankach dla dziewczynki :-)

oar8gox114xxmi3b.png

Do góry