reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Śliczne brzuszki! <3 głaskałabym. Rośnijcie zdrowo ;***

Sandraaa, jejkuniu, podziwiam Cię, jesteś moją Muzą co do schudnięcia. Mega zmiana, jaki efekt. Nawet czytałam o klinice w JG gdzie takie cuś robią. Podziwiam <3
Lepiej Ci Kochana? Mam nadzieję, że tak. Nie przejmuj się, walczcie dalej!

Tatinka, a jak Ty się trzymasz? Też nie odpowiem CI na pytanie, bo nie wiem Kochana, ale całym sercem nadal jestem z Tobą!

Dziewczyny, nie macie pomysłu może co mi się robi? Codziennie boli mnie głowa, i to tak, że uniemożliwia mi funkcjonowanie. Do tego dochodzą mdłości, że już parę razy wisiałam nad kibelkiem, ale nie zwymiotowałam, a już najgorzej to z zawrotami głowy. Od półtora tygodnia niezmordowanie codziennie kręci mi się w głowie. Obojętnie czy delikatnie czy szybko kładę się, wstaję, obrócę nagle głowę - kręci mi się jak na karuzeli. Czytałam coś o kręgosłupie i odcinku szyjnym, że przeciążony, ale tak się Was jeszcze chciałam zapytać, czy mam jakoś to diagnozować, czy lepiej zostawić aż samo przejdzie. Spotkałyście się z czymś takim? Bo już nie wyrabiam. Mam zlecenia do dokończenia, ale przy komputerze czuję się jakbym miała milion lat, kompletny brak sił!

reklama
mój chyba najmniejszy :)
20160510_190948.jpg

Załączniki

• 20160510_190948.jpg
    20160510_190948.jpg
    601,6 KB · Wyświetleń: 133
No Twój na początku tej drogi jest kochana :D nie spiesz się do takiej kulki jak moja bo skarpety juz ciężko założyć :D wieczorem mi mąż zakłada po kąpieli. Tak. Spie w skarpetkach :D

Życiowa no widzisz no to sama nie jestem. Moja mama ma brzydki brzuch po obu ciazach wiec pewnie taki też będę mieć. Ale moja mama w ogóle się tym nie przejmuje. Normalnie bikini zakładała latem :) ja w sumie też mam to w dupsku. I tak będę wydziarana.

7v8rqqmzrmkvrdi4.png

Ja tez mam rozstepy po ciazy i sie ich nie wstydze. Jasne sa i juz sie do nich przyzwyczailam. Nowych pewnie tez sie dorobie. Poprzednie dopiero pod koniec ciazy wylazly.

oar8gox14frkl5vh.png

Aniu, pojecia nie mam, ale na wszelki wypadek poszlabym do ortopedy skoro siedziec przy biurku nie mozesz nawet. :-(

oar8gox14frkl5vh.png

mimo tych skarpet, golenia itd to już bym chciała mieć taki jak Wy :) ale z drugiej strony dopiero co odpuszczałam starania a tu już 11 tydzień. :)

Ciekawe jak brzuszek Oli21 :) mniej więcej chyba idę w parze z nią :)

Śliczne brzuszki! <3 głaskałabym. Rośnijcie zdrowo ;***

Sandraaa, jejkuniu, podziwiam Cię, jesteś moją Muzą co do schudnięcia. Mega zmiana, jaki efekt. Nawet czytałam o klinice w JG gdzie takie cuś robią. Podziwiam <3
Lepiej Ci Kochana? Mam nadzieję, że tak. Nie przejmuj się, walczcie dalej!

Tatinka, a jak Ty się trzymasz? Też nie odpowiem CI na pytanie, bo nie wiem Kochana, ale całym sercem nadal jestem z Tobą!

Dziewczyny, nie macie pomysłu może co mi się robi? Codziennie boli mnie głowa, i to tak, że uniemożliwia mi funkcjonowanie. Do tego dochodzą mdłości, że już parę razy wisiałam nad kibelkiem, ale nie zwymiotowałam, a już najgorzej to z zawrotami głowy. Od półtora tygodnia niezmordowanie codziennie kręci mi się w głowie. Obojętnie czy delikatnie czy szybko kładę się, wstaję, obrócę nagle głowę - kręci mi się jak na karuzeli. Czytałam coś o kręgosłupie i odcinku szyjnym, że przeciążony, ale tak się Was jeszcze chciałam zapytać, czy mam jakoś to diagnozować, czy lepiej zostawić aż samo przejdzie. Spotkałyście się z czymś takim? Bo już nie wyrabiam. Mam zlecenia do dokończenia, ale przy komputerze czuję się jakbym miała milion lat, kompletny brak sił!

Ania powodow moze byc cala masa.

Ja mam migreny i glowa tak boli, ze wisze nad kiblem od mdlosci, mam dzwiekowstret i swiatlowstret. Ogolnie z lozka wtedy nie wychodze no chyba ze na rzyganko.

Zrob sobie przedewszystkim morfologie, glowa moze bolec i moze krecic Ci sie w glowie z powodu anemii.
Mialam, przerabialam paskudztwo, chyba ze dwa lata walczylam z anemia.

Zrob sobie proby watrobowe.
Zrob sobie mocz i kal.

Wszelkie toksyny moga powodowac rozbe objawy.

Aaaa i cisnienie spoczynkowe. 10-15 musisz siedziec, nie ruszac sie i nie mowic. Kazda czynnosc zwieksza cisnienie i tetno.
Ja mam za niskie i przy zmianie pogody dostaje wlasnie migren. U ciebie moze to powodowac bol i karuzele.

Jesli to wykluczysz to wlasnie warto zajac sie odcinkiem szyjnym. Jesli duzo siedzisz przy laptopie z pochylona glowa moze dosc do przeciazen i objawow jakie masz. Ostatnio czytalam o tym w American Scientist.
Warto robi sobie cwieczenia na odcinek szyjny co np. Pol godziny.
Aby o nich pamietac po prostu ustaw sobie budziki co pol godziny. Czasem wystarczy doslownie pare min tych cwiczen co godzine i problem przechodzi.
Warto i tych cwieczeniach pamietac nawet jak nic Cie nie boli a siedzisz duzo przed laptopem bo nie ma to jak profilaktyka :) zmniejszysz ryzyko przeciazen i zwyrodnien tego odcinka.

Mam nadzieje, ze to nic powaznego :)

No Twój na początku tej drogi jest kochana :D nie spiesz się do takiej kulki jak moja bo skarpety juz ciężko założyć :D wieczorem mi mąż zakłada po kąpieli. Tak. Spie w skarpetkach :D

Życiowa no widzisz no to sama nie jestem. Moja mama ma brzydki brzuch po obu ciazach wiec pewnie taki też będę mieć. Ale moja mama w ogóle się tym nie przejmuje. Normalnie bikini zakładała latem :) ja w sumie też mam to w dupsku. I tak będę wydziarana.

7v8rqqmzrmkvrdi4.png

Tez spie w skarpetkach bo inaczej mam lodowate :)

reklama
Do góry