reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

A ja dzisiaj szok na wadze przezylam.... Od ostatniego wazenia, czyli kilkunastu dni 1,2 kg z powietrza chyba dostalam

oar8gox14frkl5vh.png

To dzidzia :D

reklama
Wzięłam nospe bo aż boli. normalnie jakbym skurcz miała ... oj niedobrze niedobrze mam nadzieje ze troszkę odpuści. .. a brzuch jak kamień :(

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja ogolem na plusie 3,7 kg.
Tylko, ze waze sie zawsze z rana samego. Nie interesuje mnie waga, ktora pozniej u gina w gabinecie wychodzi[emoji14]pewnie byloby z 5 na plusie :-)

Zyciowa, najlepiej gdybys sie polozyla na troche.

oar8gox14frkl5vh.png

zyciowa obawiam sie ze to przedewszystkim troche od przemeczenia..remont i praca..ja tak mialam kiedys tez i musialam to wylezec i wyglaskac ale pamietan jak bolalo:/ty kochana dbaj bardziej o siebie!

dziewczyny ja mam takie pytanie..troche takie glupie bo nie powinnam pytac o to..te ktore poronily,jezeli nie chcecie to nie odpowiadajcie..mnie od wczoraj boli brzuch jak na okres,mam takie skurcze i klucia..czy to moze oznaczac ze cos niedlugo sie moze wydarzyc?

Tatinko, ja nie poronilam, ale wydaje mi sie, ze jesli takie objawy sie nasilaja to moze oznaczac, ze organizm przygotowuje sie do poronienia

oar8gox14frkl5vh.png

reklama
zyciowa obawiam sie ze to przedewszystkim troche od przemeczenia..remont i praca..ja tak mialam kiedys tez i musialam to wylezec i wyglaskac ale pamietan jak bolalo:/ty kochana dbaj bardziej o siebie!

dziewczyny ja mam takie pytanie..troche takie glupie bo nie powinnam pytac o to..te ktore poronily,jezeli nie chcecie to nie odpowiadajcie..mnie od wczoraj boli brzuch jak na okres,mam takie skurcze i klucia..czy to moze oznaczac ze cos niedlugo sie moze wydarzyc?

Tatinka wiesz każda inaczej to przechodzi , mnie bolał często brzuch przy tej ciąży poronionej przy innych sporadycznie 2-3 razy , przy tamtej ciagle musiałam nospe , nie miałam żadnych mdlosci , wypadały mi włosy , w 7tyg miałam ginekolog pierwsza wizytę i pow ze nie ma akcji serca , na drugi dzien zaczęłam krwawić na trzeci miałam zabieg .

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
w4sq9jcgl8bvvbsq.png

Do góry