Paraplu
Fanka BB :)
A ja dzisiaj szok na wadze przezylam.... Od ostatniego wazenia, czyli kilkunastu dni 1,2 kg z powietrza chyba dostalam
To dzidzia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja dzisiaj szok na wadze przezylam.... Od ostatniego wazenia, czyli kilkunastu dni 1,2 kg z powietrza chyba dostalam
Niewazne gdzie :-) zrob se przerwe i sie poloz. A tak serio, powiedz, ze sie zle czujesz i idz do domuIndia pod biurkiem chyba haha
u mnie 2 na plusie
Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app
zyciowa obawiam sie ze to przedewszystkim troche od przemeczenia..remont i praca..ja tak mialam kiedys tez i musialam to wylezec i wyglaskac ale pamietan jak bolalo:/ty kochana dbaj bardziej o siebie!
dziewczyny ja mam takie pytanie..troche takie glupie bo nie powinnam pytac o to..te ktore poronily,jezeli nie chcecie to nie odpowiadajcie..mnie od wczoraj boli brzuch jak na okres,mam takie skurcze i klucia..czy to moze oznaczac ze cos niedlugo sie moze wydarzyc?