reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Tak w ogóle dzień dobry :) właśnie jem z małą śniadanie. .. pogoda dziś znowu rozpieszcza wiec zaraz wstawię zupkę i koło 11 uciekam na plac zabaw bo szkoda w domu się kisic ;)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Jeeee!

No pogoda piękna. Ja dziś planuje odpocząć bo miałam bardzo intensywny tydzień :)

Obiad mam to dzisiaj trochę ogarnę i lenie się!

ckaiqqmz6bqcnbao.png

Kamila czyli powinnaś go brać juz 4 dni... to czemu nie robisz tego co zalecił ci lekarz? nie kumam

bo on powiedzial ze owu powinna byc we wtorek to zebym w czwartek wziela a wczoraj poszlam do innego bo on na urlopie i owu jeszcze niebylo pecherzyk duzy bo miedzy 25-30mmm. Niebyl w stanie do komca okreslic .

A co wiecie o duphastone i zatrzymujacej sie owulacji ? Zaczac go dzis brac??

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja nie mam pojęcia. Brałam duphaston przez tydzień ale już będąc w ciąży. Nic Ci ciekawego na ten temat nie powiem.

ckaiqqmz6bqcnbao.png

ja brałam ale na wywoływanie @ przy nieregularnych cyklach... ale to po terminie jak juz byłam. .. wiec nie wiem jak wpływa na owu zupełnie. ale sądzę że lekarz twój wie co robi i tak to ustawił żeby było wszystko dobrze. ..

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry