reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

1462559843-1d1mld.jpeg
jedyne co dało się uchwycić bo ten mały wariatuncio się wciąż kręcił. Buzia otwarta bo ziewa albo połyka wody

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Ale jest czadowy! [emoji16] cudowne zdjecie. Super pamiątka.

No wiem właśnie że wyraźna. Nie wiem o co chodzi. Jakos nie mogę w to uwierzyć żebym byla w dwupaku....ciągle mnie rozpiera w brzuchu i kuje z jednej strony dość mocno

reklama
mamakulka piekny synek!!!ciesze sie bardzo zd wszystko dobrze:)
marysia tu tez bardzo sie ciesze!!!a madzia mi sie tez podoba:)

czarnuszka no jest kreska jak byk!

dora ja wlasnie czytalam o z tym i mysle ze ryzyko zasniadu jest duze:/

dziewczyny dziekuje wam za troske,czytalam was dzis i dziekuje za wasze posty..nawet nie wiecie jak mi to pomaga.z mezem nie moge za bardzo o tym rozmawiac..jak widzi ze cos czytam na ten temat to mnie opierdziela..mowi ze mamy to przejsc i tyle a nie myslec o tym..ma racje ale ja czuje sie normalnie w ciazy..a wiem ze to tylko taki wybryk natury..i to czekanie..chcialabym juz miec to za soba:(

Cześć dziewczynki :-)
U mnie jest teraz tem długi week ind od czwartku wiec nie pisze bo nie mam czasu narazie , ale nadrobię [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji480][emoji480][emoji480][emoji480][emoji480][emoji480][emoji480][emoji480][emoji480][emoji480]

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
w4sq9jcgx4sx2bmq.png

Hej :) u mnie spoko. Wstałam, jest cudna pogoda wiec pewnie na balkonie większość dnia spędzę. Na spacer pewnie też się wybiorę ;) mąż jedzie tam na mieszkanie malować a później zlecenie busem ale bardzo dla niego przyjemne bo na koncert wiec sam też tam się pobawi.

OlaMagda jak zrobiłaś taki suwaczek?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzis 18 dc . Ja nadal niezaczelam brac duphaston. Moj kazal ni brac 14 . Ale slyszalam ze duphaston sie bierze po owulacji bo przez niego moze pecherzyk niepeknac... Co myslicie o tym troche mnie to martwi :-/. Brzych nadal pobolewa na usg ide poniedzialek / wtorek niewiem kiedy lepiej ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry