reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Część wszystkim :)

Jak ktoś będzie aktualizował tabelkę to baardzo proszę mnie usunąć, ja już nie mam siły z każdym miesiącem to samo. Po prostu muszę się pogodzić z tym, że nigdy mi się nie uda. Czy się nastawiam dobrze czy źle ***** to daje. Nie wiem jak przetrwam ten miesiąc, masakra jakaś :(
Ale będę zaglądać czasem.

Ania teraz to już musisz mieć II kreski, a później Dora. No komuś musi się udać!

Wiki :** nie poddawaj się kochana! Badali się się z mężem? No czasem tak jest kochanie.... trzymam za Was kciuki !

Ja też się witam z rana , o 4 się obudziłam bo mały kopał zawzięcie jak się wody napilam. Chyba dzisiaj jego dzień :)

Leżę jeszcze w łóżku bo wstawać się nie chce . Śnieg mam za oknem!!! Glodna jestem i nie wiem co zjeść dobrego.

Mąż jedzie dzisiaj na zlecenie z firmy

Życiowa no okropienstwo ale szkoda że musisz uczestniczyć w malowaniu kochana bo to smród straszny .

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Wiki - zostań z nami , tylko poprostu nie poddawaj sie presji zachodzenia w ciąże;-)
KulCia-co tam jesz ? Ja zjadłam grzanki z konfitura i kawka z mlekiem :-)
Tatinka- jak samopoczucie ?

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiki moja kochana... nie poddawaj sie. Blagam. Wiem, ze to swira mozna dostac z tym wszystkim, okres, plodne, i to dlugasne oczekiwanie - udalo sie czy nie. Ale w koncu musi sie udac. Masz kochanego meza, przetrwacie razem oczekiwanie.
Masz niedlugo wizyte, prawda? Nie podddawaj sie. Uda Wam sie. Na pewno! Nie moze byc inaczej. Po prostu nie i juz!
Sciskam Cie mocno mocno mocno i tule ogromnie ;***

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Tatinka, to jak, wybierasz sie na bete? Jak sie trzymas kochana?

zyciowa, nie wdychaj za bardzo tej farby, wietrz sie albo cus, hmm?

Kulcia, niech Igi kopie, a coo, no nie? ;D

Olcia, juzz dbasz o swoje cisnionko, kawusia z mlekiem i grzanki, mniaaam!

Ja wlasnie robie hamburgery , taka ot zachcianka M. I do tego mnie chorobsko bierze. Dawno nie chorowalam. Ale czuje jak mnie pala poliki i czolo i gula w gardle stoi, tylko czekac na dalszy rozwoj, uhh..! Katar juz dolaczyl.

Milego dnia dziolszki ;***

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wiki kochana nie załamuj się. .. sama wiem jakie to wszystko jest cholernie trudne. .. z jednej strony mega pragnienie posiadania dziecka a z drugiej wieczny stres i nerwy... ale uda się w końcu! !

tatinka jak tam kochana? mam nadzieje ze choć troszkę optymistyczniej patrzysz na sytuację :*

jak kupowalismy farby to braliśmy droższe i mniej śmierdzące[emoji14]bo mówiłam ze ja też będę malować i żeby nie było oparów :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry